Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Raed Arafat, despre relaxarea condițiilor după 15 mai: ”Nu va fi ca înainte de pandemie, măsurile de protecție vor persista”

Publicat

arafat

Șeful DSU, Raed Arafat, a explicat că în ciuda ridicării stării de urgență, după 15 mai, măsurile de protecție vor persista, iar oamenii care pot să lucreze de la domiciliu, o vor face în continuare.

„Nu va fi ca înainte de pandemie, va fi o stare de alertă cu măsuri compensatorii. Virusul va exista printre noi în continuare. Relaxarea se va face în mod gradual.

La toamnă e posibil să revină COVID-19 din nou, poate chiar sub o formă mai agresivă, nu știe nimeni. După 15 mai nu vor fi deschise teatrele, cinematografele, iar meciurile sportive vor fi fără spectatori.

Încurajăm folosirea video-conferințelor, lucrul la domiciliu, decalarea muncii, să nu lucrezi toți în același timp. Vrem să reducem aglomerarea transportului public.

Se lucrează pe un set de măsuri referitoare la deschiderea saloanelor de înfrumusețare, cabinetelor stomatologice. Vorbim de acum înainte de programare. Nu vor mai exista săli de așteptare. Vor fi măsuri epidemiologice la intrare în cabinet. Ni se va lua temperatura la intrarea în cabinet. Lucrătorii din cabinete vor trebui să poarte echipamnet, inclusiv mască.”, a spus Raed Arafat, la o emisiune de televiziune.

Sursă: Realitatea plus

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax