Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Raed Arafat: La parada de 1 Decembrie, spectatorii NU au nevoie de certificat verde. Purtarea măștii este obligatorie

Publicat

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat duminică că la parada de 1 Decembrie spectatorii nu au nevoie de certificat verde. Regula se aplică doar în zona oficială, a explicat Arafat.

„Interdicția de a intra în zonă pentru cei care nu sunt testați și permisă doar pentru cei care sunt vaccinați sau trecuți prin boală se aplică numai zonei oficiale.

Citește și Paradă militară, concerte, spectacol cu drone de 1 Decembrie la Alba Iulia. PROGRAM COMPLET de Ziua Națională a României 2021

Nu și pentru zona care este în apropiere, unde de regulă stau oamenii care urmăresc parada.

Acolo singurele reguli care se aplică sunt regulile de sănătate publică și purtarea măștii, care este obligatorie.

În rest, interdicția de intrare se aplică doar zonei oficiale, unde vor fi invitații oficiali. Același lucru se aplică și recepțiilor oficiale care sunt permise în ziua respectivă, cu un număr limitat, unde din nou vor intra doar persoanele vaccinate sau trecute prin boală.

Pentru populația generală nu există interdicție, există doar obligația de a respecta măsurile de sănătate publică, distanțarea și purtarea măștii care este obligatorie”, a explicat Raed Arafat.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Petru

    duminică, 28.11.2021 at 21:04

    Iar dispare covidul pentru o zi? La ,,Târguriile de Crăciun”îți trebuie certificat verde ,la parada militară de 1 Decembrie nu-ți trebuie certificat verde. NU E LA FEL AGLOMERAȚIA !!! Ciolanul vă interesează nu sănătatea oameniilor….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax