Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Raed Arafat revine la Ministerul Sănătăţii. Vezi declaraţiile premierului şi ale subsecretarului de stat

Publicat

Premierul Emil Boc a declarat, marţi, că Raed Arafat va reveni pe funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Prim-ministrul a purtat discuţii cu Raed Arafat, în cadrul cărora, potrivit lui Emil Boc, a fost de acord să-şi reia activitatea la Ministerul Sănătăţii.

„Domnul Raed Arafat va reveni la Ministerul Sănătăţii pe poziţia pe care a avut-o anterior. În cursul acestei zile domnul Arafat a avut întâlniri atât cu preşedintele României, cât şi cu mine, evident şi cu ministrul sănătăţii a purtat discuţii, iar concluzia este aceasta: domnul Arafat îşi va relua cu acceptul, şi cu ceea ce am spus mai înainte domniei sale, postul de subsecretar de stat la Ministerul Sănătăţii. Vreau de asemenea să fac precizarea că îi mulţumesc domnului Georgescu, un profesionist la fel de recunoscut, un om cu expertiză în acest domeniu, domnia sa a optat, în urma discuţiei pe care am avut-o, să îşi reia activitatea la Spitalul Universitar, acolo de unde provine şi sistemul pe care l-a clădit, fiind, aşa cum am spus, un profesionist căruia îi mulţumesc pentru efortul şi sprijinul pe care ni-l va acordă în continuare în pregătirea legislaţiei în acest domeniu”, a spus Emil Boc.

Premierul a precizat că Arafat va fi membru în comisia de redactare a noului proiect de lege în domeniul sănătăţii: „Domnul Arafat rămâne acelaşi expert şi profesionist în domeniul care l-a consacrat şi va lucra inclusiv la domeniul nou din legea sănătăţii. Va fi unul dintre membrii echipei de redactare a noii legi care vizează legea sănătăţii.”

Citeşte mai mult pe realitatea.net.

De la ora 15.30, într-o conferinţă susţinută alături de ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, medicul Raed Arafat a explicat motivele revenirii în funcţie. Vă prezentăm o parte dintre declaraţiile sale:

– Acum câteva zile mi-am dat demisia în mod clar şi am zis de atunci că dacă această problemă (legea sănătăţii) se rezolvă, voi reveni în minister;
– Rămân persoana tehnică, o persoană care se ocupă de dezvoltarea sistemului medical de urgenţă;
– Motivul pentru care am plecat nu mai există, s-a retras legea şi acum se discută o nouă lege;
– În urma unei discuţii, la invitaţia domnului preşedinte şi a domnului prim-ministru, am acceptat să revin la aceeaşi funcţie pe care am avut-o înainte;
– Personal, am fost chiar şocat de susţinerea populaţiei şi de încrederea pe care o are în doctorul Arafat;
– Ceea ce s-a întâmplat imediat după ce mi-am dat demisia a arătat că nu ceea ce am făcut personal, ci ceea ceea ce am reuşit împreună cu echipa a fost apreciat;
– Mă întorc într-o poziţie mai dificilă decât până acum, pentru că aşteptările sunt mai mari;
– Trebuie să mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut şi consider că, la momentul acesta, cel puţin, eu nu am să ies în talk-show şi discuţii nicăieri, cel puţin săptămâna asta, pentru că nu vreau să acaparez atenţia şi să generez alte discuţii.
Citiţi mai multe detalii pe realitatea.net.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Sex Shop

    miercuri, 18.01.2012 at 14:03

    O veste buna, poate se vor linisti apele…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax