Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bărbat de 54 de ani, rănit grav după ce a adormit la volan şi a intrat cu maşina în stâlp, pe o stradă din Alba Iulia

Publicat

În noaptea de duminică spre luni, un bărbat din Alba Iulia a adormit la volanul maşinii sale, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un stâlp din beton de susţinere a liniilor electrice. În urma accidentului, acesta şi-a fracturat clavicula stângă şi o vertebră.

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1.00, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe Bulevardul Ferdinand I, din municipiul reşedinţă de judeţ a avut loc un accident rutier.

La locul accidentului poliţiştii au stabilit faptul că Ştefan R., de 54 de ani, din municipiul  Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism proprietate personală, a adormit la volan, ulterior părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune frontală cu un stâlp din beton de susţinere a liniei electrice aeriene.

Ca urmare a accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale grave, respectiv fractură la claviculara stângă şi fractură de vertebră.

Ştefan R. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Roxana CAZACU

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax