Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Raport AJFP Alba: Șase infracțiuni fiscale și 3,2 miliioane lei diferențe din impozite și taxe la buget, în luna iulie

Publicat

În luna iulie, AJFP Alba derulat 128 acţiuni de control la contribuabili persoane fizice şi juridice, din care 63 au fost inspecţii fiscale. Autoritățile au stabilit 3,2 milioane lei sume suplimentare de încasat la bugetul general consolidat al statului și au identificat șase infracțiuni fiscale.

Autoritățile de inspecţie fiscală au stabilit venituri suplimentare pentru bugetele administrate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală în sumă totală de 3,221 milioane lei, astfel: 2,333 mil.lei diferenţe din impozite, taxe şi contribuţii şi 821 mii lei accesorii aferente diferenţelor calculate.

Pentru abaterile şi deficienţele constatate, au aplicat 32 amenzi contravenţionale în sumă totală de 67 mii lei.

Pentru prejudicii (prezumtive) create bugetelor administrate de ANAF, în sumă totală de 19,197 mii lei, AJFP Alba – Activitatea de Inspectie Fiscala a înaintat șase cazuri instituţiilor abilitate pentru continuarea şi definitivarea cercetărilor în vederea stabilirii persoanelor vinovate şi a gradului de participare a acestora la infracţiunile constatate.

De asemenea, în luna iulie, inspectorii fiscali au soluţionat 134 de deconturi pentru rambursarea taxei pe valoarea adăugată în valoare totală de 17,695 mil.lei, fiind respinsă la rambursare suma totală de 201 mii lei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax