Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Raport al Curții de Conturi. Vezi suma TOTALĂ cheltuită de primării și consiliul județean, la Alba

Publicat

ochelari acte

Curtea de Conturi a dat publicității un raport din care aflăm nivelul cheltuielilor bugetare la nivelul județului Alba. Totalul plăților din bugetul general al județului Alba a fost de aproape 1,3 miliarde de lei (noi), din care 1,047 de miliarde sunt cheltuielile comunelor, orașelor, municipiilor și consiliului județean.

Potrivit documentului, excedentul necheltuit de primării ajunge la 55 de milioane de lei, reprezentând diferența dintre încasări și venituri.

Situația disponibilă este la nivelul anului 2015 și este cuprinsă în raportul dat publicității de Curtea de Conturi în urmă cu câteva zile.

De acolo mai aflăm, spre exemplu, că locuitorii județului Alba au plătit taxe și impozite în valoare de 135 de milioane de lei. De remarcat ar fi, de asemenea, că totalul cheltuielilor cu personalul, pentru toată administrația locală din județ, au ajuns la peste 300 de milioane de lei. Această situație este la nivelul anului 2015, înainte de majorările salariale semnificative recente.

Bugetul general al aceluiași an a fost afectat de fluxul întârziat al plăților din fonduri UE. Față de o prevedere de peste 197 de milioane, încasările au fost de doar 121 de milioane.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax