Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

RAPORTUL NESIMȚIRII: Polițistul de la 112 NU i-a dat sfaturi Alexandrei și NU a făcut eforturi pentru a-i afla locația

Publicat

a

Informații revoltătoare apar în cazul Alexandrei, tânăra ucisă de criminalul Gheorghe Dincă. Un raport preliminar al Ministerului de Interne a relevat faptul că polițistul din cadrul IPJ Olt care se afla la dispeceratul 112 și care a vorbit cu Alexandra în cele trei apeluri pe care ea le-a efectuat, NU a făcut eforturi pentru a afla locația unde Alexandra spunea că se află sechestrată. 

De asemenea, în urma înregistrărilor s-a constatat că polițistul nu a încercat măcar să o sfătuiască pe tânără ce să facă și nici nu a făcut eforturi pentru a cere fetei detalii despre locul unde se află.

Agentul de poliție se afla în dispeceratul 112. În raport se precizează că polițistul nu a făcut eforturi pentru a identifica locul unde se află victima și nu nici nu a sfătuit-o ce să facă până ar ajunge acolo echipajele de poliție. 

”S-a constatat că polițistul a avut o atitudine refractară față de aceasta, nu a dat dovadă de solicitudine și neimplicându-se în obținerea de date care să conducă la identificarea locației unde se află persoana respectivă și să o consilieze pe aceasta ori să-i ofere sfaturi în legătură cu comportamentul ei până la sosirea echipajelor de poliție” se arată în raport.

Șeful STS, Ionel Vasilca, și-a anunțat demisia printr-un comunicat de presă. El și-a înaintat demisia președintelui Klaus Iohannis, după ce STS a fost acuzat de Poliție și de premierul Dăncilă că a ratat identificarea zonei din care Alexandra a sunat de trei ori la 112.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax