Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Raportul pe 2014 al Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba, prezentat la Prefectură. Feneşer: „consumul de droguri a luat amploare printre tineri”

Publicat

CIMG0084 Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba a prezentat, joi, raportul de activitate pentru anul 2014, la sediul Prefecturii. Obiectivele instituţiei au fost reducerea consumului de droguri şi îmbunătăţirea nivelului de cunoaştere a problematicii drogurilor în judeţul Alba.

“Consumul de droguri a luat în ultima perioadă o amploare deosebită printre tineri. Este foarte important să ne unim forţele, să identificăm cauzele şi să combatem cu tărie acest fenomen. Cu toţii suntem obligaţi să sprijinim aceşti tineri, care reprezintă viitorul nostru şi care nu pot fi lăsaţi de izbelişte, pradă drogurilor.

Cred că este extrem de importantă organizarea şi desfăşurarea de ample acţiuni de prevenire în familie, şcoli şi comunitate. Îmi doresc ca, în continuare, Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba să desfăşoare preponderent acţiuni de prevenire, reducându-se astfel activitatea de asistare a tinerilor afectaţi de acest fenomen”, a declarat prefectul Gheorghe Feneşer, prezent la şedinţă.

La întâlnire au fost prezenţi reperezentanţi ai unor instituţii cu atribuţii în domeniu din judeţul Alba, dar şi din alte judeţe, cu care s-au realizat colaborări de-a lungul timpului: Servicii de Probaţiune, Arhiepiscopia Ortodoxă, DIICOT, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, ATOPA, Administraţia Pentineciarelor, Primării, Direcţia de Sănatate Publica, Direcţia de Asistenţă Socială şi Pentru protecţia Copilului, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax