Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Rareș Bogdan pune presiune pe conducerea PNL. Spune că are o cotă de încredere dublă față de partid

Publicat

bogdan

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a pus presiune pe conducerea partidului, anunțând că, de când a intrat în partid, a crescut în sondaje, în timp ce liberalii au o cotă de încredere la jumătate față de el, potrivit Digi24.ro.

Acesta era în cărți pentru șefia PNL Bucureși, susținut de deputatul de Alba Florin Roman. Bogdan a pierdut însă competiția internă, mai bine zis pe aceea cu Ludovic Orban, care a susținut pe altcineva.

Despre Violeta Alexandru, propusă la șefia PNL București, Rareș Bogdan a spus că este „un om foarte valoros, care vine din societatea civilă, ceea ce este un plus”.

„Doar că – i-am spus și în ședință – ea este un om foarte elegant, distins, la București să știe că sunt și crocodili, și șobolani mari și persoane care trebuie să fie puse la punct, când e cazul, să nu se lase încălecată. I-am spus să aibă un ciocan învelit în catifea”, a adăugat el.

Acesta a mai mulțumit membrilor PNL care i-au acordat votul de încredere și s-a lăudat cu popularitatea sa în Capitală.

„Mă bucur că în sondajele de opinie, pe București, cota mea de încredere a crescut de la 26%, la începutul campaniei electorale, când veneam din mass media, era o încredere câștigată strict ca jurnalist, și am reușit să ajung între 34% – la cel mai prost sondaj – și 37-39% – la cel mai bun sondaj. E încântător pentru un om care… asta înseamnă încrederea cetățeanului”, a mai spus Rareș Bogdan.

„Sper să pot să duc o parte din încrederea asta sper PNL, pentru că are mai puțin în București, 17%, deci jumătate din scorul pe care îl am eu, dar sunt convins că cu muncă sunt convins că putem ajunge acolo”, a adăugat europarlamentarul liberal.

Sursă: Digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax