Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Rareș Bogdan susține că singura propunere a PNL pentru viitorul premier este Florin Cîțu. Ce spune despre o alinața PNL-USR

Publicat

Rareș Bogdan a declarat la scurt timp după ce Guvernul Cîțu a căzut prin moțiune de cenzură, că viitoarea propunere de premier va fi tot în persoana lui Florin Cîțu. 

”Decizia CCR spune clar că trebuie să ne prezentăm la Cotroceni în condiţiile în care mergem cu o majoritate. Încep negocierile. Toate scenariile sunt posibile, nu excludem nimic. Suntem extrem de dezamăgiţi de cei din USR-PLUS, am crezut până în ultima clipă că vor fi responsabili. Noi acum aşteptăm ca PSD, USR, AUR să vină cu o propunere de premier. Noi avem una singura, Florin Cîţu”, a declarat Rareş Bogdan la Antena 3.

„Guvernul de tehnocraţi a fost un dezastru, o prostie, nu au reuşit să facă nimic un an de zile. Mă bucur (n.r. că Cioloş a recunoscut acest lucru)”, a mai punctat Rareş Bogdan, citat de DCnews.ro.

Întrebat dacă ar fi dispus să accepte postul de premier, Rareș Bogdan a precizat că:  „Nu, poziţia noastră e clară. Singura propunere e Florin Cîţu. Acum nu negociem cu nimeni, doar administrăm lucrurile. Nici Lucian Bode, nici Dan Vîlceanu, nici Nicolae Ciucă nu vor fi propunerea PNL. Unica propunere e Florin Cîţu. Părerea mea e că în maximum o lună avem Guvern. Dar se poate şi mai repede”, a concluzionat Rareş Bogdan.

Întrebat dacă PNL va mai face alianţă cu USR, Rareş Bogdan a spus „NU. Nu vreau alianţă cu USR, nici cu AUR. După comportamentul de astăzi, cum am mai putea avea încredere în dumnealor? Vom vedea în următoarele zile cu cine vom merge mai departe! Nu renunţăm la Florin Cîţu şi vă asigur că în următorii trei ani PNL stă la guvernare”.

De asemenea, referitor la o posibilă acțiune de suspendare a președintelui, Bogdan a mai adăugat că:

”Dacă vor să arunce România într-o criză totală, pot face asta. Eu nu cred că oamenii vor merge atât de departe acum, cred că sunt vorbe aruncate”, a mai punctat Rareş Bogdan, după ce George Simion a anunţat că AUR vrea suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis.

Liderul AUR, George Simion, a spus marți după-amiază, în fața jurnaliștilor, că „dacă Klaus Iohannis va continua cu sfidarea și cu susținerea marionetei Florin Cîțu, noi o să inițiem inclusiv procedurile de suspendare.”

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Altul

    marți, 05.10.2021 at 22:23

    Bogdanul, Romanul și alți flasnetari penelei s-au compromis iremediabil iar toată adunătura e cuprinsă de boala vacii nebune. Câțul e un cadavru împăiat al liberalismului de clopotniță, aruncat deja în cutia cu jucării stricate. Păcat de oamenii bine intenționați ai acestui partid, sortit acum unei rușinoase ieșiri pe ușa din dos. Păcat așadar pentru eforturile unora, acoperite de sminteala celor ce s-au văzut supermani de bodegă.

  2. Vasili

    miercuri, 06.10.2021 at 07:30

    BĂI …rarule..și….p(b)ocănel.
    Mai acum câțiva ani îi înjurai și blestemai în emisiunile tale la tv și acuma ai ajuns să LE MĂNINCI*** ȘI SĂ ÎI PUPI IN C**.
    G U N O IIIII

  3. cineva

    miercuri, 06.10.2021 at 13:57

    Păi, Bogdan se vrea președinte din 2024, Iohanis se vrea capul pnl și prim ministru și s-au grăbit să atace usereii mai capabili decât ei ca să dispară cât mai rapid din calea lor. Dar, ”cine sapă groapa altuia, cade el în ea”. Câțu, a făcut doar ce i s-a ordonat de acela…care știe bine cine l-ar devansa … și a început o luptă aprigă împotriva lor. Așa e la animal planet… nu contează pandemia, morții, nimic…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax