Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Răspuns năucitor al Camerei Deputaților în legătură cu spectatorii fără bilet de la concertul susținut de Bon Jovi

Publicat

c

Reprezentanții Camerei Deputaților dau vina pe organizatorii concertului trupei Bon Jovi că nu au specificat clar în contract că pe peluza Casei Poporului să nu fie persoane care nu aveau bilet valabil, scriu jurnaliștii de la Hotnews.ro.

Ei admit însă că în curtea Parlamentului nu puteau intra decât mașini cu ecuson auto, că accesul strict pietonal în curtea Palatului Parlamentului a fost aprobat la nivelul Secretariatului general al Camerei Deputaților, însă invocă GDPR pentru refuzul de a pune la dispoziție date despre cei vizați, inclusiv numărul lor.

Camera Deputaților susține că pentru data de 21 iunie, când a avut loc concertul Bon Jovi în Piața Constituției, nu a fost solicitat și aprobat de Camera Deputaților accesul auto pentru nici un autoturism fără drept de acces și parcare la Palatul Parlamentului (ecuson auto). Cele care beneficiază însă de ecuson au putut intra.

„Curtea Palatului Parlamentului este utilizată, însă, ca spațiu de parcare și pentru celelalte instituții care au sediul în incintă.

În Palatul Parlamentului au sediul mai multe autorități, iar Camera Deputaților nu are o situație completă a persoanelor care s-au aflat efectiv pe esplanada dinspre Piața Constituției.

Având în vedere prevederile legislației referitoare la datele cu caracter personal, coroborat cu faptul că nu există, așa cum am menționat anterior, o situație completă, nu suntem în măsura să comunicăm lista persoanelor care au fost prezente”, se arată în răspuns.

Reprezentanții Camerei Deputaților susțin că în alte ocazii organizatorii de evenimente au încheiat contracte, în care au cerut poziționarea de gradene în Curtea Palatului Parlamentului și „au dorit să includă clauza de neparticipare a angajaților sau a altor persoane care nu prezentau un bilet valabil”. „În cazul de față, la încheierea contractului nu a fost stipulată o asemenea prevedere”, se mai arată în răspunsul pentru HotNews.ro

Sute de oameni au urmărit gratuit din curtea Palatului Parlamentului concertul trupei americane Bon Jovi, care a avut loc duminică seară, în Piața Constituției, potrivit unor imagini difuzate pe rețelele de socializare.

Este vorba despre pile ale deputaților și ale funcționarilor instituției, accesul acolo fiind permis de Jandamerie doar pe baza unui ecuson special.

Răspunsul complet al Camerei Deputaților: Hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax