Connect with us
Publicitate

SPORT

Răsturnare de situație. Sdrobiș a fost contactat de cineva de la Alba

Publicat

După ce, luni dimineață, conducerea Unirii Alba Iulia nega orice fel de negociere cu antrenorul Ioan Sdrobiș, acesta din urmă a venit cu completări de răsturnare de situaţie. Tehnicianul Farului a declarat că un intermediar a purtat discuții referitoare la instalarea lui la Unirea Alba Iulia. ”Oficial vorbind, eu cu conducerea nu am discutat absolut nimic. Au fost ceva discuții neoficiale cu o persoană terță, care m-a întrebat dacă aș fi tentat, dacă m-ar interesa și tot felul de lucruri, probabil acea persoană a fost pusă de cineva de la Alba Iulia”, a spus Ioan Sdrobiș, antrenorul de la Farul Constanța.

Antrenorul susține că ar putea aduce odată cu el, la Alba Iulia, 5-6 jucători care ar putea contribui la salvarea echipei de la retrogradare. ”Repet, s-a vorbit cu mine printr-o persoană, probabil pusă de cei de la Unirea Alba Iulia. Mi s-a spus că știu situația de la Farul. Aș putea să iau 5-6 jucători, pentru că la Constanța luna ianuarie e a cincea lună de când nu s-au încasat banii. Deci orice jucător poate deveni liber de contract”, a mai spus „profesorul” Sdrobiș.

Cel mai probabil, jucătorii care l-ar putea însoți pe tehnician la Unirea sunt fotbaliști cu care acesta a colaborat la Jiul Petroșani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax