Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Rătăciţi în Alba Iulia: Doi minori de cetăţenie germană au plecat din Sibiu şi au fost găsiţi de poliţişti în zona Gării

Publicat

Doi adolescenţi de cetăţenie germană au fost recuperaţi de poliţiştii din Alba Iulia, după ce plecaseră dintr-o comună din Sibiu, fără înştiinţarea aparţinătorilor. Se aflau în vizită în România împreună cu familia, însă, înainte să pornească „în expediţie”, erau în grija unui apropiat.

Poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia, împreună cu poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale au depistat în zona staţiei CFR din oraş, doi băieţi de 15 ani, respectiv 16 ani, de naţionalitate germană, care nu-şi puteau motiva prezenţa în acel loc.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit aceştia plecaseră, duminică, de pe raza unei comune din judeţul Sibiu, fără încuviinţarea familiei care se afla în vizită în România. S-a reuşit contactarea persoanei la care minorii se află în plasament, care a declarat că, la momentul plecării, cei doi băieţi se aflau în vizită la fratele ei care locuieşte pe raza judeţului Sibiu.

Cei doi băieţi au fost predaţi familiei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax