Connect with us
Publicitate

ABRUD

Râul Mureș și barajul de la Mihoești, populate cu peste o jumătate de tonă de crap, dintr-o crescătorie din Județul Alba

Publicat

Râurile Mureș și Barajul de la Mihoești au fost populate cu peste o jumătate de tonă de pește. Este vorba de crap românesc de mai multe varietăți. Acțiunea a fost desfășurată de Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Alba.

Cea mai mare parte a peștilor (aproximativ 300 de kilograme) au fost eliberați în Mureș, în mai multe locuri pe care membrii asociației doresc să le păstreze secrete din motive ușor de intuit. Restul au fost eliberați la barajul de la Mihoești, în Munții Apuseni.

Potrivit coordonatorului tehnic al asociației, Felix Bogdan Dragomir, fiecare pește are între unu și trei kilograme, dar pot ajunge până la 35 de kilograme.

Peștele provine din județul Alba, de la crescătoria de la Daia. Până la sfârșitul anului, alte două tone de pește va fi eliberat în râul Mureș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax