Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

”RĂZBOI” în CEX-ul PSD: Lia Olguța și Claudiu Manda i-au cerut demisia Vioricăi Dăncilă. Firea a ieșit din ședință plângând

Publicat

viorica

Război marți seara, în CEX-ul PSD. Potrivit unor surse politice, Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au cerut demisia Vioricăi Dăncilă.

Olguța a fost chiar șefa de campaniei a Vioricăi la alegerile prezidențiale pe care le-a pierdut vineri cu cel mai mic scor înregistrat vreodata de un candidat PSD.

Jurnaliștii de la Digi24, susțin pe surse, că cinci din cei 16 vicepreședinți și-au dat demisia. Ar fi  vorba despre Dragoș Benea, Marian Oprișan, Olguța Vasilescu, Gabriel Zetea și Roxana Mînzatu. De asemenea și-ar fi dat demisia Carmen Dan și Daniel Tudorache.

La ora 21:00, jurnaliștii de la G4media au scris că Claudiu Manda, liderul organizației Dolj, și-a anunțat și el demisia din funcția de vicepreședinte al partidului.

Mai mult, Gabriela Firea a ieșit din sală plângând, în urma unei dispute cu Marian Oprișan. Sursele digi24.ro, susțin că fi  Oprișan i-a reproșat lui Firea  că e „manevristă, cu manevre securiste” și că trage partidul în jos pentru că îl susține pe viceprimarul Aurelian Bădulescu.

Marian Oprișan, Gabriel Zetea și Roxana Mânzatu și-au dat demisia din funcțiile de vicepreședinte PSD, mai susțin jurnaliștii de la digi24.ro. 

Știre în actualizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax