Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Război în partidul lui Victor Ponta. Măsuri dure luate împotriva celor care au votat învestirea Guvernului Orban

Publicat

ponta

Parlamentarii partidului PRO România care au votat învestirea Guvernului Orban au fost trași la răspundere de către Biroul Executiv al partidului. Cei vizați vor fi revocați din funcțiile de coordonatori județeni și li se va retrage sprijinul politic pentru toate funcțiile deținute. 

În această situație se află și vicepreședinții PRO România, Sorin Cîmpeanu și  Daniel Constantin.

„Biroul Executiv al PRO România a decis luni, 4 noiembrie a.c., ca toți deputații care au acționat în afara deciziilor luate în interiorul partidului și au votat pentru învestirea Guvernului Orban să fie revocați din funcțiile de coordonatori județeni și să li se retragă sprijinul politic pentru toate funcțiile pe care le dețin în cadrul Parlamentului”, au transmis reprezentanții partidului, într-un comunicat de presă citat de digi24.ro. 

Pe lângă Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin  au votat pentru învestirea guvernului Orban și Mircea Banias, Georgian Pop, Emilia Meiroșu și Damian Florea.

Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu sunt prim-vicepreședinți ai Pro România, iar Emilia Meiroșu și Mircea Banias vicepreședinți.

„De asemenea, vicepreședinții și prim-vicepreședinții care sunt în această situație vor fi suspendați din partid. Integritatea morală este una dintre valorile pe care toți membrii PRO România trebuie să și le însușească, deoarece acest partid a fost gândit ca o alternativă serioasă și credibilă la metehnele vechii clase politice” se mai arată în comunicatul de presă. 

Războiul din PRO România a izbucnit de luni, când președintele Pro România a postat pe contul său oficial de Facebook un atac dur la adresa lui Mihai Tudose, motivul reprezentându-l agenda separată a acestuia în raport cu partidul și o serie de declarații ale lui Tudose, care a spus că Guvernul Orban ar trebui votat.

CITEȘTE ȘI: Război în Pro România. Atac furibund al lui Victor Ponta împotriva lui Mihai Tudose, din cauza votului pentru Guvernul Orban

”Cel pentru care am muncit toți să ajungă la Parlamentul European – și care ne-a mințit în față pe toți că nu merge, doar candidează să ajute lista! Cel pentru care am cedat mandatul meu câștigat pe lista ProRomânia”. 

sursă digi24.ro

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax