Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Călin Potor şi Sorin Bumb și-au declarat război

Publicat

Deputatul independent de Alba, Călin Potor este hotărât să-l cheme în instanţă pe vicepreşedintele PD-L, Sorin Bumb, pentru declaraţiile tendenţioase făcute recent la adresa sa.
Sorin Bumb a afirmat, la sfârşitul săptămânii trecute, într-o conferinţă de presă, că Potor, din punct de vedere politic, este o nulitate, pentru că mandatul pe care l-a obţinut în Colegiul Alba Iulia i se datorează primarului Mircea Hava. „Oricine era desemnat pe acest colegiu obţinea mandatul de parlamentar”, a declarat atunci Bumb.

În replică, deputatul Potor a declarat, vineri, că: „Avocatii mei, începând de astăzi, caută documentele apărute în mass-media, interviul în care am fost catalogat drept o nulitate profesională. Vreau să dovedească acest lucru, în faţa instanţei, acel vicepreşedinte PD-L. Cu siguranţă îi voi cere bani şi îi voi cere mulţi bani. Sper că aceşti bani pe care îi voi câştiga în instanţă să ajute dezvoltarea noii Secţii de Oncologie a Spitalului Judeţean Alba. Îi voi dona spitalului până la ultima centimă, pentru a ajuta o instituţie medicală să ajungă acolo unde trebuie să ajungă”, a declarat Potor.

Conjunctura a făcut ca, tot astăzi, Sorin Bumb să vină cu primele „dovezi” care-l arată pe Călin Potor drept „o nulitate” după cum a ţinut să mai sublinieze încă o dată vicepreşedintele PD-L. Astfel, potrivit acestuia, Spitalul Judeţean Alba avea, la data numirii lui Călin Potor în funcţia de manager, în 2005, datorii în valoare de 4.946.292 lei, iar, la data plecării lui, în decembrie 2008, datoriile erau de 6.848.131 lei.

„In momentul în care Consiliul Judeţean Alba a preluat Spitalul judeţean, datoriile se cifrau la 6,7 milioane lei. Domnul Drăgan (n.r. – actualul manager al Spitalului judeţean) a redus cu aproape 1 miliard lei vechi, în doi ani ani de zile, datoriile pe care le-a lăsat domnul doctor Potor. Iar, din punct de vedere politic, după cum bine ştiţi, domnul Hava a avut, la alegerile din 2008, un procent de 64,56, iar, pe Colegiul 1 de deputat, domnul Potor a obtinut 55,84 procente, deci cu nouă procente sub domnul Hava. De aceea, vreau să-i cer domnului Potor, dacă consideră dânsul că a obţinut, ca om politic, votul la Colegiul 1 Alba, să-şi dea demisia şi să candideze din nou ca independent”, a declarat, vineri, Sorin Bumb.

Întrebarea jurnaliştilor la care nu a reuşit Bumb să răspundă a fost cea referitoare la realizările doctorului Călin Potor,  în perioada în care acesta era managerul Spitalului Judeţean Alba. [media id=74 width=320 height=240]

[media id=75 width=320 height=240]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax