Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Războiul dintre disidenți și conducerea ALDE Alba a ajuns în fază penală. Foștii membri, acuzați de folosirea ilegala a identității partidului

Publicat

alde Problemele  din ALDE Alba par să nu se mai termine după excluderea din partid a mai multor lideri. Actuala conducere îi acuză pe foștii membri că le administrează, ilegal, pagina de facebook și pentru acest lucru vor fi acționați în instanță. Copreședintele partidului Ioan Lazăr, a declarat că cei trei consilieri județeni, Gheorghe Feneşer, Ioan Uţiu şi Ladislau Koble, care eu fost excluși din partid după ce l-au votat pe Ion Dumitrel ca președinte al CJ, încă mai țin ședințe de partid cu simpatizanții lor.

 

„Aceștia au fost excluși din partid dar din câte am auzit cei trei mai țin încă ședințe cu o parte din membri ALDE. Nu pot să vă spun asta 100% dar așa știu pe surse că cel puțin doi dintre ei încă mai țin ședințe” spune Ioan Lazăr (min. 4.00 video)

Acesta a mai precizat că și pagina de facebook este administrată tot de ei și li s-a solicitat în repetate rânduri să cedeze contul și parolele. În acest sens au și trimis un comunicat de presă.

„Vă informam că paginile ( ALDE ALBA si ALDE Alba Iulia) și grupurile ( Grupul ALDE ALBA si ALDE ALBA IULIA ) nu sunt administrate de către filiala Alba a Partidului Alianței Liberalilor și Democratilor. Cei care administrează și publică împotriva partidului sunt foști membrii ALDE, demisionari sau demiși, instruiți cu intrigi și dezinformare, de căre partidul a reușit cu greu sa se debaraseze. Deși au fost somați în repetate rânduri să închidă paginile sau sa cedeze dreptul de administrare persoanelor împuternicite, aceștia au refuzat, drept urmare vom formula plângere penala în rem pentru folosirea ilegala a identității partidului de către persoane care nu au acest drept. Paginile oficiale de facebook unde vor fi publicate comunicate, opinii, declarații, etc sunt : Partidul ALDE ALBA, Partidul ALDE Alba Iulia, Tineretul Alianței Liberalilor și Democraților si OFLDE Alba” scrie în comunicat.

Referitor la situația celor trei care încă sunt consilieri județeni din partea ALDE deși au fost excluși din partid, Ioan Lazăr spune că s-a trimis o adresă către Prefectura Alba pentru încetarea mandatelor de consilieri a lui Gheorghe Feneşer, Ioan Uţiu şi Ladislau Koble.

VEZI: Consilieri judeţeni ALDE din Alba, dați afară din partid, după ce au votat cu PNL, pentru alegerea lui Ion Dumitrel în funcţia de preşedinte CJ

„Dacă situația va fi tărăgănată de Prefectură și de CJ o să facem plângere penală pentru abuz în serviciu” spune Ioan Lazăr.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Radu Matei Todoran

    duminică, 09.10.2016 at 20:43

    Stimati cititori,
    Sunt de-a dreptul surprins de afirmatiile domnului Ioan Lazar. Prima data pentru ca abia reuseste sa se exprime. L-ati vazut ce talente de orator are? A doua oara pentru ca m-a facut militian si securist afirmand ca primii patru care conduceau filiala ALDE Alba au fost fie militieni, fie securisti.Da ,eu am facut parte din primii patru care au condus aceasta filiala. Inca de maine voi scrie o sesizare catre CNSAS pentru a rezolva problema, Vom vedea cine a fost securist, eu sau domnul Lazar despre care „gurile rele” spun ca era mai tot timpul in preajma unor oameni cu grade grele! Numai ca din pacate,la conferinta aceasta de presa in loc sa vina flancat de generali,
    a venit cu un fost militian (Marincas cel din dreapta lui) care intr-adevar n-a prea avut mari performante in a invata cum se foloseste ” masina de batut”. Pe vremea lui se folosea clasicul instrument numit „pulan” si avem informatii ca il folosea cu profesionalism! Un sef de post devenit mana dreapta a „marelui liberal” Lazar. Poftiti de judecati!

  2. fost membru

    luni, 10.10.2016 at 08:32

    Doamne ferește……

  3. Orice este posibil

    luni, 10.10.2016 at 11:03

    La cum se prezinta situatia o sa fie multe lectii de literatura de acum inainte in ALDE , fie vorba intre noi asa bine s-au ales parca sunt intr-o nuvela de exceptie , numai personaje de calibru !!! Copilul mamei este acum dusmanul numarul 1 , latraii isi cauta protectie , Marincas isi pregateste limbuta pentru „linsaturi”, si uite ca se toarna de un film cu din vremuri noi tot cu personaje vechi !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax