Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Răzbunare din gelozie: O femeie din Alba a distrus un Audi și un BMW aparținând altei femei. Ce pedeapsă a primit

Publicat

O femeie din Alba a fost condamnată de magistrații Judecătoriei Sebeș, pentru două fapte de distrugere, fapte produse în urmă cu mai mulți ani. 

Mai exact este vorba despre două fapte de distrugere provocate de inculpată asupra mașinilor victimei, un BMWși un AUDI. 

Decizia a fost dată pe 22 martie 2023, iar motivarea a devenit publică, fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, este vorba despre două femei care se aflau într-un conflict, din cauza unui bărbat.

Mai exact persoana vătămată, avea o relație extraconjugală cu fostul soț al inculpatei, iar de acolo au început problemele dintre cele două femei.

Motivul și cum s-a ajuns la o condamnare în instanță pentru distrugere este detaliat în motivarea instanței.

Femeia, inculpat în dosar și-a recunoscut vina, a plătit daunele provocate și a semnat un acord de recunoaștere al vinovăției.

Potrivit motivării instanței ”fapta din data de 25.11.2020, se rețin următoarele: Persoana vătămată lucrează în cadrul (…) și este colegă de serviciu cu fostul soț al inculpatei (…).

În cursul anului 2019, inculpata a aflat că soțul său avea o relație extraconjugală cu persoana vătămată, aspect care a determinat-o să o contacteze telefonic pe aceasta din urmă şi să caute să o întâlnească pentru a discuta cu privire la această situație.

Ulterior, inculpata a constatat că persoana vătămată a început să vină periodic la un salon de manichiură situat pe strada pe care locuiește și inculpata, având convingerea că persoana vătămată a ales acest salon doar ca un gest de sfidare la adresa sa.

În seara zilei de 25.11.2020, persoana vătămată(…) s-a deplasat cu autoturismul marca BMW, la salonul de manichiură.

În momentul în care inculpata a trecut pe stradă pentru a ajunge la domiciliu a observat autoturismul și a luat hotărârea infracțională să-i spargă geamurile.

În acest sens inculpata s-a deplasat la domiciliu de unde a luat un obiect dur (o bucată de lemn conform propriei declarații) și a revenit în fața imobilul la volanul autoturismul marca BMW X3.

Așa cum rezultă din imaginile surprinse de camerele de supraveghere video montate pe imobil, în jurul orei 18:00, inculpata a coborât de la volan având în mână un obiect dur, s-a apropiat de autoturismul persoanei vătămate şi a lovit cu acel obiect în luneta autoturismului, aceasta spărgându-se.

După ce a spart geamul inculpata s-a urcat în autoturismul său şi a plecat de la faţa locului, persoana vătămată constatând distrugerile suferite de autoturism în momentul în care a părăsit salonul cu intenţia de a merge la domiciliu.

Prejudiciul cauzat persoanei vătămate a fost de 600 de lei, la care se adaugă suma de 150 de lei reprezentând folia auto montată pe lunetă.

Cu privire la infracțiunea de distrugere, fapta din data de 19.12.2022, se rețin următoarele:

La data de 19.12.2022, în jurul orei 16:10, persoana vătămată s-a urcat la volanul autoturismului marca Audi A5, şi a plecat de la locul de muncă.

În momentul în care s-a apropiat de imobilul în care locuieşte inculpata, aceasta a ieşit în stradă în faţa autoturismului condus de persoana vătămată.

Persoana vătămată a oprit autoturismul, context în care inculpata s-a apropiat de portiera stânga faţă a autoturismului şi a lovit-o de mai multe ori cu o piatră pe care o ţinea în mână, provocându-i mai multe zgârieturi

Persoana vătămată s-a panicat şi a plecat în grabă de la faţa locului, oprind ulterior în staţia de autobuz de pe strada pentru a constata ce avarii suferise portiera.

Inculpata s-a urcat la volanul autoturismului marca BMW X3,  şi a plecat în urmărirea persoanei vătămate iar în momentul în care a ajuns la intersecţia străzilor a observat autoturismul marca Audi oprit în staţia de autobuz.

Inculpata a pătruns pe strada pe sensul opus de mers şi a oprit paralel cu autoturismul persoanei vătămate.

În continuare, a deschis geamul portierei şi a lovit cu piatra parbrizul autoturismului marca Audi A5, geamul localizat în continuarea portierei stânga spate (pe care l-a spart) şi aripa stânga spate.

La data de 19.01.2023 inculpata a transferat suma de 7.000 de lei în contul bancar, aparținând persoanei vătămate, astfel că prejudiciul material a fost recuperat integral.

Audiată fiind, inculpata a recunoscut săvârşirea faptelor de distrugere, a acceptat încadrarea juridică a acestora conform ordonanţei de punere în mişcare a acţiunii penale şi a solicitat încheierea unui acord de recunoaştere a vinovăţiei”, se arată în motivarea instanței.

Pentru fapta sa, femeia a fost condamnată la șase luni de închisoare cu amânare. Decizia din data de 22 martie nu este defnitivă și poate fi atacată în apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. ss

    joi, 23.03.2023 at 12:58

    Cand te dai la „bunul” altuia suporti consecintele. Cand nu poti sa-ti controlezi emotiile si nervii, de asemenea suporti consecintele.

  2. facsimil

    joi, 23.03.2023 at 13:11

    no așa da !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax