Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Razie a jandarmilor din Alba Iulia, pe șoseaua de centură. Amenzi și sfaturi pentru fetele aflate la ”lucru”

Publicat

g

Razie a jandarmilor pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Patru femei cu vârste cuprinse între 24 şi 39 de ani au fost surprinse ”la treabă”. Potrivit jandarmilor, cele patru femei încercau să acosteze persoane de sex bărbătesc în vederea practicării de raporturi sexuale, pentru a obţine foloase materiale.

Jandarmii le-au explicat consecinţele legale ale faptei săvârşite, și, transmite instituția într-un comunicat, ”le-au îndrumat să desfăşoare o activitate lucrativă în acord cu normele de convieţuire în societate”.

Pentru că nu păreau foarte interesate de ”activitățile lucrative”, trei dintre cele patru persoane au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 500 de lei iar una dintre acestea cu avertisment.

Vezi și: FOTO: Google Street View a surprins ”la lucru” prostituatele pe Centura din Alba Iulia. Imagini sugestive

Alte trei persoane au primit avertismente pentru cerșetorie, în zona parcării de la Kaufland.

”Reamintim cetăţenilor să nu încurajeze cerşetoria, să-i semnaleze la 112 pe cei care o practică şi că, potrivit normelor legale, apelarea la mila publicului de către o persoană aptă de muncă precum şi determinarea unei persoane la săvârşirea unor astfel de fapte constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 100 şi 500 de lei” au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax