Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

RAZIE a Poliţiei Alba Iulia, în talcioc: Amenzi de peste 12.000 de lei, bunuri confiscate şi zeci de persoane legitimate de poliţişti

Publicat

pol

marfa talciocPoliţiştii din Alba Iulia au făcut o acţiune cu efective mărite în talciocul din municipiu, cu scopul de a preveni şi combate infracțiunile şi contravenţiile precum şi pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale privind comercializarea bunurilor. Au fost aplicate 48 de amenzi şi confiscare bunuri în valoare de 2.025 lei.

La data de 12 martie, între orele 6.00-12.00, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat, în talciocul din Alba Iulia, o acţiune cu efective mărite ce a avut ca scop prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului, a comerţului ilicit precum şi creşterea gradului de siguranţă rutieră în zonă.

Cu ocazia acţiunii au fost legitimate 82 de persoane, constatate şi sancţionate 48 de abateri contravenţionale, din care 11 la Legea 61 din 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 18 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 12 la legea 12/1990 privind comerţul, iar restul la alte acte normative.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii au confiscat bunuri în valoare de 2.025 lei.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 12.650 lei.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax