Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Razie a Poliției Alba pe DN67C Transalpina. Aproape o tonă de fructe de pădure și ciuperci, confiscate de la comercianți

Publicat

afine

Polițiștii din Sebeș i-au verificat pe comercianții care își desfășoară activitatea în zona Barajului de la Oașa. Opt dintre aceștia au fost sancționați contravențional pentru că nu dețin autorizație pentru a desfășura acte de comerț. Polițiștii au confiscat aproape 900 kg de ciuperci și fructe de pădure, dar și lemn transportat ilegal.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, sprijiniți de polițiști de investigare a criminalității economice, rutieră și de jandarmi, au organizat o acțiune, cu efective suplimentare, pe DN 67 C, fiind vizată, în special, zona barajului Oașa.

În cadrul acțiunii au fost verificați toți comercianții ambulanți din zonă și au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, pentru efectuarea de acte de comerț, fără autorizație.

Alte 17 persoane au fost sancționate contravențional pentru nerespectarea normelor legale privind regimul de recoltare a ciupercilor și fructelor de pădure.

De asemenea, polițiștii au depistat o autoutilitară care transporta 2,5 metri cubi de material lemnos, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente legale de proveniență și transport.

În total, polițiștii au verificat 34 de autovehicule, au aplicat amenzi în valoare de 53.100 lei, au confiscat 876 kilograme de fructe de pădure și ciuperci, precum și cei 2,5 metri cubi de material lemnos transportat ilegal.

Acțiunile de menținere a siguranței publice și creștere a siguranței rutiere în zona Oașa și pe DN 67 C vor continua.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. vv

    vineri, 09.08.2019 at 15:01

    Bine ca-I sanctionati pe „infractorii astia periculosi” care traiesc si ei cinstit si cu truda sa castige un ban si pe bisnitarii de tigari din piata sau „pestii” de prin centru ii ocrotiti sau nu-I vedeti.

  2. Oltea olari

    vineri, 09.08.2019 at 22:03

    Rușine afinele și ciupercile se fac și la anul… Amărâții ăia din asta își câștigă existența… 2,5 m cubi de lemn????Dar camioanele cu mii de m cubi care coboară până și duminica nu le vedeți? Pădurea în cât timp se reface??

  3. pilu

    sâmbătă, 10.08.2019 at 17:34

    Daca astia nu culeg fructele de padure atunci cine le vor culege ? Trantorii de padurari ? Ma indoiesc, pentru ca nu au capacitatea fizica necesara.Sa furi din averea poporului, ce rusine !!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax