Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

RAZIE a Poliţiei la Sebeş. Zeci de maşini şi persoane verificate, amenzi de 14.000 de lei

Publicat

Poliţiştii din Sebeş împreună cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba  au desfășurat joi o acţiune cu efective mărite, pe raza de competenţă, ce a avut ca scop prevenirea faptelor de natură infracțională şi contravenţională. Au fost controlate zeci de autovehicule, au fost aplicate amenzi de peste 14.000 de lei şi au fost identificate două persoane bănuite de comiterea mai multor furturi. 

Potrivit IPJ Alba, la acţiune au participat poliţiştii din Sebeş, sprijiniţi de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Cu această ocazie au fost controlate 48 de autovehicule, au fost legitimate 60 de persoane şi au fost constatate 96 de abateri de natură contravenţională, sancţionate cu amenzi în valoare de 14.280 lei.

Dintre amenzile aplicate, 89 au fost pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice, 3 la Legea 61/1991 pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, iar restul la alte acte normative.

A fost reţinut un permis de conducere şi retrase două certificate de înmatriculare.

Poliţiştii au identificat două persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de distrugere.

Vezi şi Tânăr din Sebeş, cercetat pentru distrugere. A aruncat cu pietre şi a spart geamul unei maşini parcate într-o curte

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax