Connect with us
Publicitate

BLAJ

Razie a polițiștilor din Blaj: Sute de persoane și mașini verificate și peste 50 de amezi date într-un weekend

Publicat

politie actiune 1

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii din Blaj au acționat, cu efective suplimentare, pentru menținerea climatului de siguranță publică și pentru prevenirea faptelor de natură penală și contravențională, pe raza municipiului. Au fost legitimate 192 de persoane, au fost controlate 146 de autovehicule și au fost aplicate 55 de amenzi.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 8 – 9 iunie 2019, Poliţia Municipiului Blaj au organizat, în municipiul Blaj, o acţiune cu efective suplimentare care a avut ca scop prevenirea și combaterea faptelor de natură penală sau contravențională și menținerea climatului de siguranță publică.

La acţiune au participat 46 de polițiști care au acționat împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba și polițiști locali.

Au fost legitimate 192 de persoane, controlate 146 de autovehicule și 6 societăți comerciale și au fost constatate 55 de abateri de natură contravențională care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 13.584 lei.

Dintre sancțiunile contravenționale, 41 au fost aplicate pentru abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice, 13 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică și una la alte acte normative.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax