Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Razie a polițiștilor la Sebeș: Mai multe persoane bănuite de furturi identificate, și aproape 70 de amenzi date

Publicat

Mai multe persoane bănuite că ar fi comis o serie de infracțiuni au fost identificate de polițiști, în urma unei razii pe raza municipiului Sebeș. În urma acțiunii polițiștii au dat 68 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 11.255 de lei.

De asemenea, în cadrul acțiunii, au fost efectuate 5 percheziții domiciliare, la persoane bănuite că ar fi efectuat activități neautorizate de dezmembrare și reparații auto și au fost constatate, în flagrant, un număr de 6 infracțiuni, dintre care 4 de exercitarea fără drept a unei profesii sau activități, una de eliminarea, deținerea, păstrare a deșeurilor în afara spațiilor autorizate și una de neluarea sau nerespectarea măsurilor obligatorii în desfățurarea activităților de colectare, tratare, transport, valorificare sau eliminare a deșeurilor periculoase, poluarea prin evacuarea în atmosferă sau pe sol a unor deșeuri ori substanțe periculoase.

Polițiștii au identificat 7 persoane, bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de furt și violarea sediului profesional.

În ceea ce privește creșterea siguranței rutiere, au fost verificate 118 autovehicule, au fost testați 22 de conducători auto, a fost reținut un permis de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax