Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Razie a polițiștilor și a luptătorilor SAS, la Aiud. Rezultatul, câteva infracțiuni minore: un hoț de vreascuri și un șofer băut

Publicat

mascati politie noaptea 2

Poliţiştii din Aiud au organizat o acţiune cu efective mărite, în municipiul Aiud şi pe raza de competenţă a Secţiei de Poliţie Rurală Aiud. Au fost identificate 6 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni, dintre care 5 în flagrant delict, transmit reprezentanții IPJ Alba.

Dintre acestea, polițiștii au făcut publice două infracțiuni minore, comise de un bătrân care a furat niște lemne și un bărbat băut, prins la volanul unui tractor. 

”La data de 28 noiembrie 2019, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud şi Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Aiud precum şi în localităţile rurale arondate, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere”, au anunțat reprezentanții IPJ Alba.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, care i-au sprijinit pe polițiștii din Aiud pentru punerea în executare a unor mandate de aducere.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost verificate 28 de autovehicule, legitimate 44 de persoane și au fost constatate 6 infracțiuni din care 5 în flagrant delict.

Polițiștii au oferit o serie de exemple:

Polițiștii din Stremț l-au depistat pe un bărbat de 63 de ani, din comună, în timp ce tăia arbori nemarcați de organele silvice, de pe un teren situat în extravilanul comunei.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăiere fără drept de arbori.

În jurul orei 18,30, pe DJ 107E în, localitatea Băgău, comuna Lopadea Nouă, polițiștii Secției 3 Poliţie Rurală Aiud l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din Ciumbrud, în timp ce conducea un tractor fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,67 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de tractorist, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax