Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Razie a polițiștilor și inspectorilor OPC în Talciocul din Alba Iulia: Au confiscat haine false și detergent lichid la bidon

Publicat

Comercianții care vând în fiecare duminică la talciocul din Alba Iulia au fost verificați de autoritățile din Alba.

Mai exact, polițiști ai IPJ Alba împreună cu lucrători din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Alba și Comisariatul pentru Protecția Consumatorilor Alba, au luat la control comercianții. 

duminică, 18 iunie, în jurul orei 9.00, mai mulți inspectori verificau dacă comercianții au documente legale pentru produsele pe care le vând în târgul de vechituri.

Acțiunea a fost mediatizată de reprezentații IPJ Alba, într-un comunicat de presă.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul acțiunii, au fost verificați 45 de agenți economici, iar în urma controalelor au fost constatate 20 de abateri de natură contravențională, care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 46.500 de lei, iar ca și măsura complementară a fost confiscată suma de 900 de lei.

Au fost constatate două infracțiuni la Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice și au fost indisponibilizate bunuri în valoare de 2.055 lei, constând în produse vestimentare și detergenți.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax