Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

RAZIE a poliţiştilor şi jandarmilor în cartierul „Lumea nouă” din Alba Iulia. Amenzi de aproape 40.000 de lei. Ce au descoperit oamenii legii

Publicat

DSC_1761 Poliţia Municipiului Alba Iulia, cu sprijinul jandarmilor şi al Poliţiei Locale a desfășurat o acţiune cu efective mărite, în zona industrială a municipiului Alba Iulia, pentru menținerea climatului de siguranță civică, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi contravențiilor şi creşterea siguranţei rutiere. Au fost verificate peste 130 de imobile, au fost identificate 8 persoane bănuite de comiterea de infracţiuni şi au fost aplicate 124 de amenzi în valoare de 39.250 lei.

Joi, 2 martie 2017, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective mărite în zona industrială a municipiului, respectiv în cartierul „Lumea Nouă”.

La acţiune, alături de poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba şi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Târgu Mureş, precum şi poliţişti din cadrul Poliţiei Locale Alba Iulia.

În total, la acţiune au luat parte 148 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti locali care au fost sprijiniţi, în unele dintre activităţile de control, de către lucrători ai Sucursalei de Distribuție a Energiei Electrice Alba şi de lucrători ai Apa CTTA Alba Iulia.

Cu ocazia acţiunii au fost făcute verificări la 134 de imobile şi au fost legitimate 490 de persoane, urmărindu-se aspectele legate de legalitatea construcţiilor, racordării acestora la reţelele de utilităţi publice, dar şi verificare a modului în care sunt respectate prevederile OG 97/2005, privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate. S-a urmărit, de asemenea, creşterea siguranţei rutiere, fiind verificate 120 de autovehicule.

A fost constatată, în flagrant delict, o faptă de furt de energie electrică, iar poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat 8 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni de furt, distrugere, înşelăciune, lovire, ultraj contra bunelor moravuri şi abuz de încredere.

Totodată, au fost constatate 124 de abateri de natură contravenţionale, sancţionate cu amenzi în valoare totală de 39.250 lei.

Dintre sancţiunile contravenţionale aplicate, 86 au fost au fost la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 6 la Legea 61 din 1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 18 la Legea 50 din 1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii, 11 la OG 97/2005, privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate, iar restul la alte acte normative.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax