Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

RAZIE în piaţa din Sebeş: Peste 150 de pomi de Crăciun au fost confiscaţi de Poliţie şi Garda Forestieră. Administratorul locaţiei a fost amendat

Publicat

razie piata pomi craciunPeste 150 de pomi de Crăciun au fost confiscaţi de poliţiştii din Sebeş, în urma unui control în piaţă. De asemenea, administratorul locaţiei a fost amendat, pentru că a permis vânzarea brazilor, fără autorizare corespunzătoare.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 21 decembrie, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, jandarmi şi reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Cluj – Filiala Alba au făcut un control în piaţa Dacia din municipiul Sebeş.

Cu ocazia acestui control, au fost depistate 11 persoane care ofereau, spre vânzare, un număr total de 155 pomi de Crăciun, fără ca locul respectiv de comercializare să fie autorizat, conform normelor privind circulaţia materialului lemnos.

Cei 11 comercianţi au fost sancţionaţi contravenţional, conform art. 20 din  Legea 171/2010, iar cei 155 de pomi de Crăciun au fost confiscaţi.

De asemenea, administratorul pieţei a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 21 lit. ,,a” din Legea nr. 171/2010, pentru că a permis comercializarea pomilor de Crăciun, cu toate că piaţa administrată de el nu era autorizată, pentru comerţ cu material lemnos.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax