Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

RAZIE în stația CFR Alba Iulia, pentru depistarea călătorilor fără bilete. Controale în trenuri derulate de CFR și Poliția TF

Publicat

oameni, gara alba iulia Miercuri seara, în zona staţiei CFR Alba Iulia s-a desfăşurat o acţiune de control în colaborare cu Poliţia Transporturi Feroviare (TF) care a vizat depistarea călătorilor fără bilet precum şi evaluarea modului în care personalul de tren îşi îndeplineşte atribuţiile de serviciu. Acţiunea s-a derulat la nivelul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Călători Brașov.

Dacă la Alba Iulia nu au fost depistate multe nereguli, în alte zone au fost cazuri în care controlorii au vândut bilete la suprataxă sau călători care s-au ales cu procese verbale pentru contravenţii.

Potrivit unui comunicat al CFR Călători Braşov, echipele de supracontrol împreună cu angajaţii Poliţiei TF au solicitat celor aproximativ 1.020 de pasageri din trenurile R 3532 (prin oprire în stația Bod), R 2102 (pe relația Ghimbav-Brașov) si R 4504 (prin oprire în stația Hărman), prezentarea legitimaţiilor de călătorie.

În urma controlului, personalul feroviar a eliberat un număr de 15 legitimaţii de călătorie cu suprataxă pentru pasagerii care călătoreau în ilegalitate.

De asemenea, au fost identificați 22 călători cărora urmează a li se întocmi proces verbal de contravenție, dupa ce aceștia au fost identificați de către Poliția TF.

Prin asemenea acţiuni, care sunt derulate permanent pe cele mai solicitate rute ale companiei, CFR Călători are ca obiectiv îmbunătățirea calității serviciului public de transport feroviar de călători din România, transmite compania.

“CFR Călători mulțumeşte tuturor pasagerilor care își cumpără bilet/abonament şi îi asigură pe aceştia că sumele încasate din vânzarea de bilete sunt direcţionate cu prioritate către programe de întreţinere şi modernizare a materialului rulant în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de confort”, mai transmit reprezentanţii companiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax