Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Razie în talciocul din Alba Iulia: Poliţiştii au dat amenzi de peste 20.000 de lei şi au confiscate telefoane, produse electronice şi de panificaţie

Publicat

pol

Poliţiştii din Alba Iulia şi cei de la Serviciile de Investigare a Fraudelor şi Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Alba, alături de jandarmi au controlat, duminică, 55 de comercianţi în talciocul din oraş. Au dat amenzi de peste 20.000 de lei şi au confiscate marfă în valoare d aproape 3.000 de lei.

Duminică, între orele 8.00-12.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţişti ai Serviciilor de Investigare a Fraudelor, Investigaţii Criminale, acţiuni speciale şi jandarmi au desfășurat o acţiune de menţinere a siguranţei civice şi combatere a faptelor ilegale, în talciocul din Alba Iulia.

Cu ocazia acestei acţiuni, la care au participat 34 de poliţişti, au fost legitimate 94 de persoane şi au fost verificaţi 55 de comercianţi. Pentru abateri constatate, poliţiştii au aplicat 70 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de  21.468 lei.

De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 2.898 lei (produse electronice, telefoane mobile, produse de panificaţie), precum şi suma de 145 lei.

De exemplu, cu ocazia controlului efectuat la o societate comercială, au fost găsite mai multe produse alimentare a căror termen de valabilitate era expirat, precum şi suma de 145 de lei, provenită din vânzarea de mărfuri, care nu era evidenţiată în casa de marcat a magazinului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax