Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Razie în zona târgurilor de animale din Cîmpeni și Vințu de Jos. Polițiștii au dat amenzi de peste 7.500 de lei pentru nereguli în comerț și circulație rutieră

Publicat

Polițiștii din Cîmpeni și Vințu de Jos au aplicat 76 de sancțiuni în valoare de peste 7.500 de lei în urma verificărilor făcute la târgurile de animale și mărfuri ce au avut loc miercuri. Cu această ocazie, a fost depistat principalul suspect de comiterea unui furt de pe raza comunei Blandiana, care, în data de 12 septembrie 2011, a sustras dintr-o locuință scule pentru construcții în valoare de 4.000 de lei.

Poliţiştii din Cîmpeni au acţionat, miercuri 13 februarie, în târgul de animale şi mărfuri ce a avut loc pe raza oraşului, pentru combaterea ilegalităților privind comercializarea bunurilor, dar şi pentru asigurarea fluenței traficului rutier şi prevenirea accidentelor de circulaţie.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 53 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2.975 lei, din care 45 privind circulaţia pe drumurile publice, patru privind ordinea publică şi 12 privind comerţul.

În aceeași zi, între orele 7.00-13.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean Jandarmi Alba au acţionat pentru menţinerea climatului de siguranţă civică şi prevenirea incidentelor negative, cu ocazia târgului de animale şi mărfuri ce s-a desfășurat pe raza comunei.

Poliţiştii şi jandarmii angrenaţi în acţiune, au verificat 77 de autovehicule şi au aplicat 23 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.650 lei.

Cu ocazia acţiunii, poliţiştii l-au identificat pe principalul suspect de comiterea unui furt în legătură cu care au fost sesizaţi în luna septembrie 2011.

Acesta este C.C, de 28 de ani, din Călan, judeţul Hunedoara, care, la data de 12 septembrie 2011, a sustras dintr-un imobil de pe raza comunei Blandiana mai multe scule folosite în construcţii, în valoare totală de 4.000 de lei. Cu ocazia cercetărilor s-a reuşit recuperarea în proporţie de 20% a prejudiciului.

Faţă de C.C. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea integrală a prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax