Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

RAZIE la Aiud: Trei bărbați, REŢINUŢI pentru furt din societăţi comerciale. Amenzi de peste 20.000 de lei

Publicat

actiune politia

Poliţiştii din Aiud au desfășurat o acţiune cu efective mărite, în municipiul Aiud şi pe raza de competenţă a Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud. Au fost constatate 7 infracțiuni, reţinute 3 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni şi au fost aplicate amenzi în valoare de peste 20.000 de lei. La acţiune au participat şi jandarmi.

La data de 14 decembrie a.c., Poliţia Municipiului Aiud cu sprijinul poliţiştilor Secţiei 3 poliţie Rurală Aiud şi ai poliţiştilor Serviciilor Rutier, Investigare a Criminalităţii Economice şi pentru Acţiuni Speciale, a organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Aiud precum şi în localităţile rurale arondate Secţiei 3 de Poliţie Rurală Aiud, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

Cu această ocazie au fost constatate 7 infracțiuni şi 67 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 22.665 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 56 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 9 la Legea 61/1991, pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică şi două la Legea 12/1990 privind comerţul.

De asemenea, poliţiştii au identificat 4 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni, faţă de 3 dintre acestea fiind luată măsura reţinerii şi au confiscat bunuri în valoare de 400 de lei.

La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba – Detaşamentul Aiud.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud l-au identificat pe un bărbat de 48 de ani, din municipiul Cluj Napoca, care locuieşte fără forme legale în municipiul Aiud, ca persoană bănuită de comiterea unui furt ce a fost sesizat poliţiei la data de 11 decembrie.

În 10 decembrie, bărbatul, cunoscut cu antecedente penale, ar fi sustras un compresor şi un cărucior de transport marfă, din incinta unei societăţi comerciale din Aiud, bunuri a căror valoare a fost estimată de reprezentanţii societăţii păgubite la 600 de lei. Poliţiştii l-au reţinut, şi l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud.

Ulterior a fost prezentat instanţei de judecată care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pe numele bărbatului fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Tot joi, poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud i-au identificat pe 3 bărbaţi, de 22, 30 şi 44 de ani, toţi din Aiud, ca persoane bănuite de comiterea unui furt cu un prejudiciu în valoare de 11.000 de lei.

În 11 decembrie, cei trei bărbaţi ar fi pătruns, prin efracţie, în hala unei societăţi comerciale cu punct de lucru în Aiud şi ar fi sustras mai multe profile metalice, ţevi şi două reductoare, a căror valoare a fost estimată de reprezentanţii societăţii păgubite la 11.000 de lei.

Faţă de tânărul de 22 de ani şi de bărbatul de 44 de ani, poliţiştii au luat măsura reţinerii, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Bărbatul de 30 de ani este căutat, în prezent sustrăgându-se cercetărilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax