Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

RAZIE la culegătorii de ciuperci, pe Transalpina. Filtre rutiere, peste o tonă de produse confiscate şi amenzi de 12.000 de lei

Publicat

ciuperci padurePoliţiştii şi jandarmii din Alba au organizat, marţi, o acţiune amplă de control pe Valea Sebeşului – Transalpina, vizaţi fiind culegătorii de ciuperci. Oamenii legii au organizat filtre rutiere şi au confiscat peste o tonă de ciuperci, recoltate ilegal din zona Şugag. În total, 60 de persoane din judeţele Gorj, Hunedoara şi Vâlcea au fost sancţionate contravenţional, cu amenzi în valoare de peste 12.000 de lei.

Poliţiştii Secției 7 Poliţie Rurală Sebeș, împreună cu jandarmii montani din Şugag au desfăşurat, marţi, o acţiune ce a avut drept scop menţinerea siguranţei publice verificarea modului în care este respectată legislaţia privind recoltarea, din fondul forestier naţional, a ciupercilor, transmite IPJ Alba.

Poliţiştii şi jandarmii au acţionat în două filtre rutiere şi au aplicat 60 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 12.385 lei, din care 22 pentru nerespectarea prevederilor privind circulaţia pe drumurile publice, 12 privind contravenţiile silvice, 25 privind comerţul şi una pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Cu ocazia controalelor efectuate, poliţiştii au depistat mai multe persoane din judeţele Gorj, Hunedoara şi Vâlcea, care au recoltat în mod ilegal, ciuperci, în vederea comercializării. Astfel, a fost confiscată cantitatea totală de 1.150 kilograme de ciuperci care a fost predată unui centru specializat în colectare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ioan

    sâmbătă, 19.09.2015 at 21:10

    Ridica-te Gheorghe,ridica-te Ioane…
    Oare cat mai trebuie sa-i suportam pe porcii astia carte ne duc tara de ripa!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax