Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Razie la târgul din Valea Lungă. Peste o sută de maşini şi persoane verificate, amenzi de 13.000 lei

Publicat

politie

Poliţiştii din Alba au dat amenzi în valoare de peste 13.000 de lei, în cadrul unei acţiuni cu efective mărite, desfăşurate vineri, la târgul de ţară din comuna Valea Lungă. Au fost controlate peste 100 de maşini şi peste 100 de persoane.

Potrivit IPJ Alba, în 23 februarie, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, sprijiniţi de poliţiştii Secţie 6 Poliţie Rurală Jidvei şi Poliţiştii Biroului Rutier Blaj au desfăşurat o acţiune cu efective suplimentare, pe raza comunei Valea Lungă, ce a avut ca scop menţinerea climatului de siguranţă publică dar şi prevenirea şi combaterea infracțiunilor, cu ocazia târgului de ţară ce a avut loc în această comună.

Au fost controlate 109 autovehicule, au fost legitimate 116 persoane şi a fost identificată o persoană bănuită de comiterea unei infracțiuni de furt.

Cu ocazia acţiunii, poliţiştii au constatat două infracţiuni, ambele la regimul rutier şi au aplicat 85 de sancţiuni contravenţionale, toate la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 3 permise de conducere şi reţinut un certificat de înmatriculare, iar valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 13.775 lei.

În jurul orei 10.00, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un tânăr de 28 de ani, din Blaj, în timp ce circula cu o motocicletă neînmatriculată şi fără să deţină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de tânăr a fost întocmit dosar de cercetare penală în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax