Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

RAZIE la taximetriştii din ALBA. Poliţia rutieră a dat amenzi în şase oraşe pentru nerespectarea legislaţiei de transport

Publicat

pol

politia rutiera Taximetriștii din Alba au fost în vizorul polițiștilor. În cadrul unei acţiuni de control, oamenii legii au verificat respectarea legislaţiei de către transportatorii în regim de taxi din şase oraşe. 27 dintre aceştia s-au ales cu amenzi.

Miercuri, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza localităţilor Alba Iulia, Sebeș, Aiud, Blaj, Ocna Mureș și Teiuș, o acţiune ce a avut drept scop verificarea modului în care transportatorii de persoane în regim taxi respectă prevederile legale incidente acestui domeniu de activitate.

În acţiune, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sprijiniţi de poliţiştii birourilor şi formaţiunilor de poliţie rutieră din municipiile şi oraşele în care s-a desfășurat acţiunea precum şi de reprezentanţi ai Registrului Auto Român – Agenția Alba.

Au fost controlate 106 taximetre, iar, pentru încălcarea legislaţiei privind circulaţia pe drumurile publice, taximetriştilor le-au fost aplicate 27 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.860 lei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax