Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„RAZIE” la taximetriştii din Alba. Un şofer de taxi din Alba Iulia a rămas fără permis, după ce a trecut pe roşu

Publicat

taxiPoliţiştii de la rutieră au verificat, miercuri, zeci de taximetre din Alba, în cadrul unei acţiuni de a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicate acest tip de autovehicule. 16 şoferi de taxi au fost sancţionaţi contravenţional, iar unul a rămas fără permis după ce a trecut pe culoarea roşie a semaforului, la Alba Iulia.

În 25 noiembrie, poliţişti din cadrul structurilor de poliţie rutieră din IPJ Alba împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român – Alba şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba au acţionat pentru verificarea modului în care este respectată legislaţia rutieră şi cea specifică domeniului de activitate, de către taximetrişti.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost controlare 93 de taxiuri, iar pentru nereguli constatate au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.680 lei.

A fost reţinut un permis de conducere şi retras un certificat de înmatriculare.

În jurul orelor 7,45, pe B-dul Republicii din Alba Iulia a fost depistat un taxi al cărui şofer nu a respectat culoarea roşie a semaforului electric şi şi-a continuat deplasarea iar la ora 15.35, pe aceeaşi stradă, a fost depistat un autoturism taxi care avea inspecţia tehnică periodică expirată.

În ambele situaţii taximetriştii au fost sancţionaţi contravenţional. Complementar sancţiunilor aplicate, în primul caz a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere, în vederea suspendării, iar în cel de-al doilea caz a fost luată măsura reţinerii certificatului de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax