Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Razii în Ocna Mureș: Polițiștii au reușit prinderea principalilor suspecți ai unor furturi comise la începutul anului

Publicat

Polițiștii din Ocna Mureș au efectuat razii pe raza orașului cu scopul de a combate infracțiunile contra patrimoniului și prevenirea accidentelor. În cadrul acțiunii au fost identificați și principalii suspecți de comiterea unor furturi semnalate la începutul anului.

În cadrul acestei acţiuni, poliţiştii au legitimat un număr de 45 de persoane, din care 15 au fost conduse la sediul poliţiei, au aplicat 38 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.350 lei şi au confiscat bunuri în valoare de 500 de lei. Totodată au fost reţinute un permis de conducere şi un certificat de înmatriculare.

Cu acest prilej, poliţiştii de investigaţii criminale i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea, unui furt în legătură cu care au fost sesizaţi la data de 19.05.2012. Din cercetări a rezultat că, în data de 18.05.2012, 4 bărbaţi de 18, 25, 27 şi 32 de ani, 3 din Ocna Mureş şi unul din Tăureni, judeţul Mureş, au sustras un segment din suportul de susţinere a conductei de alimentare cu apa potabilă a oraşului Ocna Mureş, pe care l-au predat la un centru de colectare a fierului vechi.Valoarea prejudiciului reclamat este de 2.000 lei, acesta nefiind recuperat până în prezent. Faţă de cei 4 suspecţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Aceeaşi poliţişti au reuşit identificarea lui U.L.F., de 22 de ani, D.I.A., de 17 ani şi B.M.G., de 18 ani, toţi din Ocna Mureş, care sunt principalii suspecţi de comiterea, în luna ianuarie 2012 a furtului, pe timp de noapte, a mai multor bunuri electronice (boxe audio, staţii de amplificare) şi mobilier, dintr-un imobil aparţinând unei societăţi comerciale din localitatea Războieni.Valoarea prejudiciului reclamat este de 6.000 lei, acesta fiind parţial recuperat. Faţă de cei 3 suspecţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax