Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Răzvan Druțău, membru al asociației „Biciclim” Alba, va participa la cea mai populară cursă de anduranță din lume, în Franța

Publicat

Răzvan Druțău va participa, purtând tricoul Asociației Biciclim Alba, la cea mai populară cursă de anduranță din lume, o competiție care se desfășoară o dată la patru ani, pe ruta Paris – Brest – Paris.

Competiția va începe pe 20 august și va cuprinde 15 etape. Traseul va avea o lungime de 1.230 km și o diferență de nivel de 12.000 de metri.

Potrivit reprezentanților Biciclim Alba, în anul 2019 această competiție a adunat la start nu mai puțin de 6.670 de concurenți din întreaga lume, reprezentând 69 de țări.

„Răzvan tocmai a încheiat cursa de 600 km Sibiu – Costinești și a obținut brevetul care îi asigură prezența la startul competiției. Ne mândrim cu tine Răzvan!” au transmis reprezentanții Asociației Biciclim Alba.

sursa, foto: Facebook (Biciclim)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax