Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Reacția lui Bogdan Lazăr, ALDE Alba, la numirea în funcția de secretar de stat a lui Alin Ignat, la Ministerul Muncii

Publicat

lazar si ignat

Lazăr Ioan Bogdan, vicepreședintele Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) îi ia apărarea colegului de Consiliu Local Alba Iulia, Alin Ignat, în urma numirii acestuia, în funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii. 

” În calitate de vicepreședinte TLDE, îl felicit pe prim-vicepreședintele PNL,” albanezul” Alin Ignat, pentru numirea în funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii.

În guvernarea PSD-ALDE, la numirea mea în funcția de secretar de stat, Alin Ignat, în calitate de purtător de cuvânt PNL Alba, a avut o reacție nepotrivită pentru un tânăr liberal.

Însă, acum mă simt obligat să îi iau apărarea după declarația, cel puțin nepotrivită, a doamnei Lia Olguța Vasilescu: „aceea că PNL a numit un cântăreț în functia de Secretar de stat.” Și noi tinerii avem dreptul să cântăm, să ne distrăm, sau să mergem în cluburi, nu doar Orlando.

În altă ordine de idei îl cunosc pe tânărul Ignat. Acesta provine dintr-o familie sănătoasă de liberali și suntem colegi în Consiliul Local Alba Iulia.

Este un lucru bun ca are o afacere în Alba Iulia: deține un restaurant select și nu un birt, nu așteaptă ajutoare sociale sau bani din pensia bunicii.

Doamna Vasilescu, indiferent de coloratură politică, tineretul (PNL, PSD, ALDE), trebuie promovat si încurajat în funcții de conducere pentru că viitorul țării sta în noi.

Nu suntem traseiști politici și nici nu planează asupra noastră fapte de corupție, așa că promovați-ne și vă vom reprezenta cu cinste în politica României și nu numai ”, a declarat Lazar Ioan Bogdan, vicepreședintele TLDE.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax