Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Reacția lui Bogdan Lazăr, ALDE Alba, la numirea în funcția de secretar de stat a lui Alin Ignat, la Ministerul Muncii

Publicat


lazar si ignat

Lazăr Ioan Bogdan, vicepreședintele Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) îi ia apărarea colegului de Consiliu Local Alba Iulia, Alin Ignat, în urma numirii acestuia, în funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii. 

” În calitate de vicepreședinte TLDE, îl felicit pe prim-vicepreședintele PNL,” albanezul” Alin Ignat, pentru numirea în funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii.

În guvernarea PSD-ALDE, la numirea mea în funcția de secretar de stat, Alin Ignat, în calitate de purtător de cuvânt PNL Alba, a avut o reacție nepotrivită pentru un tânăr liberal.

Însă, acum mă simt obligat să îi iau apărarea după declarația, cel puțin nepotrivită, a doamnei Lia Olguța Vasilescu: „aceea că PNL a numit un cântăreț în functia de Secretar de stat.” Și noi tinerii avem dreptul să cântăm, să ne distrăm, sau să mergem în cluburi, nu doar Orlando.

În altă ordine de idei îl cunosc pe tânărul Ignat. Acesta provine dintr-o familie sănătoasă de liberali și suntem colegi în Consiliul Local Alba Iulia.

Este un lucru bun ca are o afacere în Alba Iulia: deține un restaurant select și nu un birt, nu așteaptă ajutoare sociale sau bani din pensia bunicii.

Doamna Vasilescu, indiferent de coloratură politică, tineretul (PNL, PSD, ALDE), trebuie promovat si încurajat în funcții de conducere pentru că viitorul țării sta în noi.

Nu suntem traseiști politici și nici nu planează asupra noastră fapte de corupție, așa că promovați-ne și vă vom reprezenta cu cinste în politica României și nu numai ”, a declarat Lazar Ioan Bogdan, vicepreședintele TLDE.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Asociație: Programul RABLA MOTO ar putea intra în vigoare din acest an. Voucherele, folosite pentru achiziția de motociclete noi

Publicat

Programul RABLA MOTO, prin care voucherele obținute la casarea unei mașini vechi vor putea fi folosite și pentru achiziția de motociclete și scutere noi, ar putea intra în vigoare chiar din acest an, au transmis reprezentanții Asociației pentru Dezvoltarea Națională a Motociclismului – motoADN.  La sediul Administrației Fondului pentru Mediu a avut loc miercuri, 22 […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Mica Unire, sărbătorită la Liceul Teoretic „Petru Maior” din Ocna Mureș. Elevi și profesori s-au prins în Hora Unirii

Publicat

161 de ani au trecut de la momentul cunoscut în istorie sub denumirea de Mica Unire. Data de 24 ianuarie 1859 este punctul culminat al unor evenimente și desfășurării istorice complexe care au avut loc în Europa și spațiul românesc. Evenimentul a fost marcat joi, de către elevii și cadrele didactice de la Liceul Teoretic […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

INVESTIȚIILE ANULUI 2020, la Teiuș. Proiecte de peste 44,5 milioane de lei, pentru dezvoltarea orașului. LISTA

Publicat

primaria teius, teius,

Administrația locală din Teiuș va derula în acest an investiții de peste 44,5 milioane de lei. Printre cele mai importante proiecte se numără regenerarea urbană socio-culturală a orașului, modernizarea iluminatului public și reabilitarea a 20 de străzi. Lista investițiilor aflate în derulare în 2020, în orașul Teiuș: Obiectivul investiției – valoarea investiției – termen de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în ALBA în minivacanța 24-26 ianuarie: Cât de mult cresc temperaturile. Prognoza meteo de weekend

Publicat

soare

Vremea se încălzește în acest weekend, în județul Alba. Temperaturile maxime vor urca până la valori de 7-8 grade. Nu sunt anunțate precipitații. La munte va fi ușor mai cald decât la altitudini mai joase. Duminică, la Alba Iulia, vor fi 6 grade Celsius, iar la Câmpeni 8 grade Celsius. Vă prezentăm condiții meteo în […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate