Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Reacția lui Kelemen Hunor la declarațiile dure ale președintelui: ”Klaus Iohannis, isterizat și nervos, dezinformează grosolan”

Publicat

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a reacționat pe contul său de Facebook, în limba română, după declarațiile dure ale președintelui Klaus Iohannis de miercuri. 

”Klaus Iohannis, isterizat si nervos, a avut o declarație nedemnă pentru un președinte, cu un mesaj tipic PRM-ist violent și periculos: ungurii ne iau Ardealul..

Astăzi am fost martorii unui eveniment fără precendent în ultimii 30 de ani: de la microfonul Cotroceniului se dezinformează grosolan și se instigă împotriva maghiarilor. UDMR respinge ferm acest gen de discurs și orice fel de instigare.

Președintele trebuie să-și ceară scuze pentru acest derapaj periculos” a scris acesta pe contul său oficial.

Sursă foto: Kelemen Hunor Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 29.04.2020 at 15:13

    Ma, nu mai tot bagati bata-n gard, ca pana la urma trebuie sa va puna si pe voi cineva la punct. Nu mai e ca pe vremea PSD-ului, pe care l-ati santajat la greu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax