Connect with us
Publicitate

CUGIR

Reacție dură a deputatului USR Beniamin Todosiu în scandalul demiterilor de la fabricile din Cugir. Replică pentru Mircea Hava

Publicat

Deputatul USR PLUS de Alba, Beniamin Todosiu, intervine în scandalul legat de demiterea celor doi administratori speciali de la Fabrica de Arme și UM Cugir, susținuți de liberali. 

”Îi avertizez public pe colegii liberali din Alba să nu includă în lupta internă pentru conducerea organizației județene Uzina Mecanică și Fabrica de Arme.

Dacă vor un subiect de dezbatere, le recomand să îi lase din brațe pe administratorii speciali, plătiți cu salarii de mii de euro, și să se aplece asupra problemelor angajaților care își riscă viața muncind în condiții grele, pe salarii mizere” a transmis Todosiu (foto, alături de ministrul Năsui).

Replica reprezentantului USR PLUS vine după ce președintele PNL Alba, Mircea Hava, l-a atacat pe acest subiect pe ministrul Năsui, într-o postare foarte dură pe Facebook.

”Domnul Năsui ar trebui să priceapă că nu e tocmai bine să flenduri tema privatizării industriei de armament, fără să ai o strategie clară” a transmis Hava, prin intermediul contului său de Facebook.

Mai mult, l-a somat public pe Năsui, cu privire la eventuarea mutare a producției de la fabrica din Cugir, într-o altă locație care, spune Hava, ”există doar pe hârtie”.

Detalii, aici: Reacția șefului PNL Alba, Mircea Hava după demiterea administratorilor speciali de la UM Cugir. Atac la adresa ministrului Năsui

Deputatul Todosiu a răspuns în termeni aproape la fel de duri.

”Administratorii speciali ai UM Cugir și ai Fabricii de Arme Cugir au fost revocați din funcție pentru că activitatea lor a fost dezamăgitoare, iar funcția care trebuie să asigure o tranziție spre privatizarea acestora a fost folosită pentru căpușele de partid, totul pe banii cetățenilor.

Cetățenii din Alba au observat recent cum, după un somn de aproape 30 de ani, dintr-odată au apărut ”salvatorii” industriei de armament și acum pozează în oameni interesați de fabricile de la Cugir.

Acești doi salvatori s-au trezit să vorbească despre contractul privind producerea pistoalelor Beretta, care s-a atribuit de către Romarm în anul 2020 către o nouă fabrică, în Mehedinți, și care a fost o promisiune a ministrului liberal, Virgil Popescu, colegul de partid al domnilor respectivi.

Această fabrică nu există în momentul de față, iar cei doi salvatori încearcă să inducă opiniei publice faptul că această oportunitate este ratată de către fabricile din Cugir, din cauza actualului ministru al economiei.

Deși ambii știu că adevărul este altul, folosesc acest subiect în speranța că vor avea de câștigat capital politic în lupta internă din PNL Alba” a transmis Todosiu, într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax