Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Reacție PSD la alianța PDL-PNL din județ: „Așteptăm demisii de la directorii de instituții puși în funcție de liberali”

Publicat

PSD Alba nu și-a evaluat încă „pierderile” pe care le-ar putea avea în urma Fuziunii Dreptei, însă așteaptă ca directorii propuși de PNL în instituții deconcentrate, după ce USL a câștigat alegerile parlamentare în decembrie 2012, să își dea demisiile. Noile majorități care se vor forma în consiliile locale în urma unificării dintre PDL și PNL ar putea aduce schimbări în structura internă, în special la nivelul viceprimarilor PSD.

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a declarat că în județul Alba încă nu a făcut calcule cu privire la posibilele schimbări în funcții ale viceprimarilor PSD, însă „ne gândim la alții pe care să îi schimbăm noi”.

Șeful PSD Alba a declarat că așteaptă demisii din partea directorilor liberali puși la conducerea deconcentratelor de către USL.

„Nu am făcut încă calcule (n. r. vis-a-vis de posibilele schimbări din funcții de viceprimari în contextul noilor majorități în consiliile locale), create odată cu fuziunea partidelor de dreapta. Ne gândim la alții pe care să îi schimbăm noi. Ne mai gândim că, dacă tot USL nu mai trăiește în județul Alba și nici la nivel național, așteptăm demisii. Așa mi se pare normal, demisii de onoare, pentru cei care au fost promovați doar după culoarea părului sau a eșarfei, acum au ocazia să dovedească demnitatea. Noi nu avem atribuții de genul respectiv. Ei sunt funcționari publici, probabil foarte bine pregătiți, probabil stăpânesc problemele din instituția dânșilor, dar să nu uite cum au plecat”, a spus Dîrzu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax