Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Reacție USR PLUS: Dacă liberalii vor să rupă alianța în Alba Iulia, îi invităm să renunțe și la funcția de viceprimar

Publicat

USR PLUS a reacționat vineri la un articol transmis în aceeași zi de Marius Hațegan, președinte PNL Alba Iulia, în care acesta își exprima nemulțumirea față de colaborarea la nivelul alianței locale. 

Articolul la care face referire USR PLUS poate fi accesat AICI.

Comunicatul USR PLUS:

Am observat cu mare dezamăgire că liberalii mută scandalul din interiorul partidului și lupta pentru putere în spațiul public, încercând să arunce vina asupra USR pentru dezastrul în care au scufundat România.

În disperarea de a-l peria cât mai mult pe premierul Florin Cîțu, președintele PNL Alba Iulia, Marius Hațegan, lansează o serie de acuzații nefondate la adresa administrației municipiului Alba Iulia și a consilierilor USR PLUS.

Din păcate, domnul Hațegan uită că este și vicepreședinte al Consiliului Județean Alba și că, până acum, această instituție le-a oferit albaiulienilor doar promisiuni politice frumos ambalate.

În speranța că îi va reveni memoria colegului liberal, îi spunem că s-a aprobat, de ceva vreme, cu majoritate de voturi transmiterea în administrare a terenului unde Consiliul Județean dorește să facă o viitoare parcare, însă nu se vede încă prea mare grabă pentru demararea acestui proiect.

Despre Centura de Nord, proiect coordonat de către CJ Alba, îi amintim, de asemenea, domnului Hațegan de întârzierile primăriei Ighiu, sub administrație PNL, privind alinierea la acest proiect, Primăria Alba Iulia fiind cea care a deblocat prin implicare directă acest proiect important pentru întreaga zonă.

În ceea ce privește afirmația privind faptul că PNL ar fi devenit peste noapte garantul respectării regulilor de urbanism din Alba Iulia, credem că ea stârnește râsul pe sub mustață al fostului primar și lider PNL Mircea Hava, cel care a girat, peste 20 de ani, haosul urbanistic din municipiu.

Blocurile dintre case, extinderile la parterul blocurilor și construcțiile hidoase și ilegale erau votate, în anii trecuți, cu două mâini de consilierii liberali.

Dar poate domnul Hațegan ne vorbește și de haosul urbanistic pe care îl girează Consiliul Județean Alba în zone unde are responsabilități cum ar fi zonele turistice din Apuseni.

Nu în ultimul rând, domnul Hațegan uită de criza gunoaielor care putem spune că este ultima „mare realizare” a tandemului Dumitrel – Hațegan și a echipei liberale de consilieri PNL.

Încheiem spunând că amenințările domnului Marius Hațegan privind ruperea alianței la nivel local cu USR PLUS ni se par o glumă proastă.

Desigur, înțelegem și că domnul Hațegan dorește ca prin acest comunicat să creeze presiune în proximitatea votului asupra schimbării organigramei Primăriei.

Îl invităm cu drag să aibă onoare până la capăt și dacă dorește să rupă alianța să o facă și colegul domniei sale, domnul Marius Filimon, care ar putea să își dea demisia din funcția de viceprimar al municipiului.

Asta ar însemna onoare politică. Sau, după ce s-a văzut cu sacii în căruță și, deși a pierdut alegerile, PNL a fost acceptat să guverneze local alături de USR, acum vrea să facă doar un act de figurație politică?

Domnule Hațegan și dragi colegi liberalii, dacă rupeți alianța, vă invităm să ieșiți și din conducerea primăriei.

Asta înseamnă onoare și respect față de cetățeni.

Altfel, totul este doar vorbărie goală, lipsită de valoare, în clasicul stil al domnului Hațegan

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rusinea

    sâmbătă, 18.09.2021 at 07:44

    Cand te aliezi cu dracul, dai da tacsu !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax