Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Reacțiile liderilor PSD după centralizarea a 255 de secții din Alba. Daniel Breaz: „Eu zic că este un rezultat extrem de bun”

Publicat

IMG_7740Partidul Social Democrat şi Partidul Naţional Liberal se află într-o luptă destul de strână în judeţul Alba, potrivit numărătorii paralelă realizată de PSD, care a centralizat 255 de secţii de votare din 440, reprezentând aproape 58% din voturile valabil exprimate.

Preşedintele PSD Alba Ioan Dîrzu a declarat, după aflarea rezultatelor venite din teren că în judeţul Alba, considerat un fief al PNL, PSD va reuşit să obţină un scor electoral foarte bun fiind „umăr la umăr” cu PNL.

VEZI: NUMĂRĂTOAREA PARALELĂ ora 24.00: Luptă strânsă între PNL și PSD în Alba. Culoarea județului se schimbă în ROȘU

„Românii au demonstrat duminică prin vot că au început să creadă în România. Şi în judeţul Alba, judeţ considerat un fief al PNL, oamenii ne-au acordat încrederea şi după centralizarea a peste jumătate din secţiile de votare suntem umăr la umăr cu PNL. Aşteptăm cu încredere şi optimism rezultatele finale şi suntem siguri că vom avea un scor foarte bun şi în judeţul Alba” a mai spus Dîrzu.

Despre rezultatul alegerilor până la această oră, rectorul Daniel Breaz a spun că rezultatul este unul extrem de bun dacă e să compare cu alegerile de la locale.

„Așa cum spunem și la prima mea intervenție, după Exit Poll, în care rezultatul este unul foarte bun la nivel național, în acest moment în județul Alba, după ce s-au numărat aproximativ 53% din secțiile de votare ne aflăm într-un echilibru cu cei de la PNL ca număr de voturi. Să sperăm că până la final va fi foarte bine și în județul Alba. Nu pot să va dau un prostic dar sper ca în final să fie un rezultat bun. Dacă stăm că comparăm alegerile din vară când diferența la alegerile locale a fost de 26% între PNL și PSD, iar acum ne aflăm într-un echilibru cu ei la aproape același număr de voturi, eu zic să este un rezultat extrem de bun” a declarat rectorul Daniel Breaz, candidat PSD la Senat.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax