Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Realizarea unui canal colector în cartierul albaiulian Micești: contractul de finanțare a fost semnat. Valoarea investiției

Publicat

Contractul de finanțare pentru realizarea canalului colector din cartierul albaiulian Micești a fost semnat luni, 8 mai, a anunțat primarul Gabriel Pleșa. 

„Am semnat, ieri (n.r. luni, 8 mai), în prezența secretarului de stat al Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Claudiu Răcuci, contractul de finanțare, în valoare de 3.83 milioane de lei, pentru realizarea canalului colector din Micești.

Valoarea totală a investiției, care va fi scoasă la licitație în perioada imediat următoare, este de 4 milioane de lei.


Prin acest proiect, atât de necesar și de așteptat de către Miceșteni, va fi realizată o rețea de canalizare pluvială, de 1.1 km, de-a lungul străzilor Măgurei, Azuga și Dorna, care va prelua cele două canale colectoare existente în zonă și le va descărca în râul Ampoi.

În acest fel, drama locuitorilor din zonă, cărora la fiecare ploaie mai mare li se inundă curțile, va lua sfârșit”, a transmis Gabriel Pleșa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax