Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

„Realizările” viceprimarului PP-DD al Alba Iuliei, Dorin Șerdean, în 2013: Participări la deschideri de an școlar, la ședințele CL și o vizită în Moldova

Publicat

A zâmbit în fața părinților la diferite evenimente organizate la școli din Alba Iulia, a stat de povești cu bătrânii, a ajutat la organizarea unor evenimente dedicate vârstnicilor sau copiilor și a făcut o scurtă vizită la Chișinău. Cu aceste „realizări ale anului 2013” se laudă viceprimarul municipiului Alba Iulia, PP-DD-istul Dorin Șerdean. Gândindu-se, probabil, să închidă „gurile rele” care îl acuzau de lipsă de vizibilitate și de slabă prezență în administrația orașului, Șerdean a decis să demonstreze contrariul și să-și „salveze” imaginea prin a-și prezenta, în fața colegilor din Consiliul Local, colecția de „activități” desfășurate în beneficiul cetățenilor care l-au ales.

„Subsemnatul Șerdean Pavel Dorin, consilier local ales la data de 10.06.2012, validat la data de 25.06.2012, și viceprimar al Municipiului Alba Iulia de la data de 24.07.2012, vă aduc la cunoștință că fac parte din Comisia de Studii, prognoze economico sociale, buget, finanțe, servicii publice, comerț, din cadrul primăriei și Consiliului Local Alba Iulia, comisei în cadrul căreia îndeplinesc atribuțiile de președinte.

În conformitate cu Art.51 alin.4 din Legea 215/2001, cu modificările ulterioare, îmi prezint raportul de activitate pentru anul 2013 și anume:

– Am participat la toate ședințele comisiei din care fac parte (câte o ședință aferentă fiecărei ședințe a Consiliului Local) cu excepția ședinței de CL din 14 ianuarie 2013, la acea dată am fost plecat din țară fiind în condeiu de odihnă legal.

– Am participat la toate ședințele lunare și la cele 6 ședințe extraordinare ale CL desfășurate în anul 2013, cu excepția ședinței extraordinare din 14 ianuarie 2013, la care am absentat din cauza motivului menționat mai sus.

– Am avut întâlniri cu cetățenii din toate circumscripțiile electorale, de pe raza municipiului Alba Iulia și în toate cartierele, și/sau localitățile aparținătoare, în legătură cu diverse situații semnalate de către aceștia-probleme edilitare, probleme sociale, probleme de fond funciar etc.

– În calitate de viceprimar am acordat săptămânal audiențe cetățenilor albaiulieni (în total 47 în perioada ianuarie-noiembrie 2013) și le-am oferit acestora soluțiile necesare, în spiritul și în limita legii, soluții legate de situațiile semnalate în domeniul social, cadastral, de fond funciar.

– În conformitate cu cele prevăzute în legea administrației publice în calitate de viceprimar, sunt responsabil de Direcția de Asistență Socială, Comisia de Cadastru și Fond Funciar, Direcția de Venituri, Centrul de Persoane Vârstnice, Căminul de Persoane Vârstnice și/sau orice altă activitate efectuată pentru respectarea și îndeplinirea îndatoririlor de serviciu sau de anumite situații care necesită implicarea directă a conducerii executive a Primăriei Alba Iulia.

– În data de 8 martie 2013 la Căminul de Persoane Vârstnice din Alba Iulia și la Centrul de Vârstnici de pe strada Mărăști, am organizat întâlniri cu femeile sărbătorite cu ocazia Zilei ?Internaționale a Femeii.

– În data de 1 iunie cu ocazia Zilei Copilului am organizat împreună cu direcția de asistență socială din cadrul primăriei o acțiune de oferire de cadouri copiilor din mai multe grădinițe din Alba Iulia.

– Am participat la Ședința Trimestrială a Consiliului Seniorilor din Alba Iulia din data de 28 iunie 2013, ședință în care s-au dezbătut situații ale vieții și activității pensionarilor și persoanelor vârstnice din Alba Iulia, sugestii și propuneri de îmbunătățire a unor probleme edilitare, sociale, culturale, etc., măsuri care vizează direct viața socială a acestei categorii de locuitori a municipiului Alba Iulia.

– În perioada iulie-septembrie 2013 am fost implicat în realizarea proiectul Școala Profesională Germană Alba ca reprezentant desemnat al Primăriei, iar în data de 18 septembrie am fost prezent la inaugurarea acesteia alături de partenerii economici din județul Alba și de reprezentanți ai unor mari companii din Germania.

– În perioada 30 august- 1 septembrie 2013 în calitate de delegat oficial al primăriei Alba Iulia am participat la Chișinău, Moldova, la manifestările prilejuite de Ziua Limbii Române.

– Am participat la deschiderea anului școlar în data de 16 septembrie la Școala Generală din cartierul Oarda de Jos, la Școala Generală nr.3 „Avram Iancu” și la Școala Generală nr.8-Liceul cu Program Sportiv.

– În data de 1 octombrie am organizat la Căminul de persoane vârstnice din Alba Iulia și la Centrul de Vârstnici de pe stada Mărăști, întâlniri cu persoanele vârstnice cu ocazia Zilei Internaționale a Vârstnicilor.

– Am reprezentat Primăria și Consiliul Local la diverse manifestări ca de exemplu: 9 Mai, Ziua Victoriei, Ziua Drapelului Național, Ziua Armatei, Ziua Națională a României sau cu ocazia primirii unor înalți oaspeți- ambasadorul Iranului, ambasadorul Macedoniei, domnul Ivan Patzaichin alături de care am participat în luna august la un concurs de canotci pe râul Mureș, acest lucru reprezentând practic, începutul unui proiect comun având ca parteneri Primăria Alba Iulia și findația Rowmania, proiect ce vizează dezvoltarea turismului în Alba Iulia, etc.

– Am participat la diverse activități în școli și alte instituții de învățământ din municipiul Alba Iulia- lansare de proiecte pentru elevi, cursuri și conferințe, sesiuni de comunicări științifice etc.

Menționez că am o bună colaborare cu colegii din Primărie și Consiliul Local și de asemenea am relații foarte bune cu cetățenii din Alba Iulia.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. nicolae

    vineri, 28.02.2014 at 19:58

    L-a eclipsat si pe Hava cu „activitatea” si realizarile prodigioase! La primarie i se mai spune si catelus, ca stie sa execute comenzi de la stapan!

  2. paul voicu

    vineri, 28.02.2014 at 20:05

    Asa VICEPRIMAR slab nu a avut Alba Iulia NICIODATA!

  3. Alianta DA

    vineri, 28.02.2014 at 22:55

    Va pleca in curand ”pe faras”, si se va desumfla! Oricum a fost un mare Fîs!

  4. cetatean

    duminică, 02.03.2014 at 08:57

    Un om modest si foarte capabil. Un exemplu.

  5. dan

    duminică, 02.03.2014 at 09:37

    A omis sa treaca si o nerealizare, in 2012 nu in 2013 dar era viceprimar si atunci , ca na putut sa ajute o persoana cu dezabilitate sa-si gaseasca un loc de munca , sau realizarea considerata de el a fost ca la ,, consiliat ” si era de ajuns nu si sa-i gaseasac de munca, dar se apropiau alegerile si atunci si n-avea vreme ca si acuma se apropie alegerile si vrea sa impresioneze???????

  6. Cetatean

    miercuri, 05.03.2014 at 08:36

    D’on Dorin ai intrat intre ce-i mai furiosi rechini care se incarca cu energie din … Brusturi si pe urma ataca puternic incit gasca pp-dd-zero -tv nu te poate salva e moarta , a intrat in moarte clinica , vezi ce faci ca sunt tare … infometati .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax