Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Recensământ 2022: Încă două puncte fixe de recenzare au fost deschise la Alba Iulia. Unde sunt amplasate

Publicat

Încă două puncte fixe de recenzare au fost deschise în municipiul Alba Iulia. Acestea sunt amplasate la sediul Direcției de Asistență Socială și în zona BCR, pe Bulevardul Transilvaniei, în cartierul Cetate.

”Primăria Alba Iulia anunță persoanele care încă nu s-a autorecenzat sau nu au fost încă recenzate de către recenzorii de teren că, începând de astăzi, 18.07.2022, vor mai funcționa încă două puncte fixe de recenzare, pe lângă cel din sediul primăriei.

Astfel, noile puncte de recenzare au fost amplasate în sediul Direcției de Asistență Socială de pe bulevardul Republicii Nr. 26, unde vă puteți recenza inclusiv sâmbătă și duminică între orele 8.00-16.00 și în capătul bulevardului Transilvaniei, zona BCR, deschis între orele 10.30 -16.30, inclusiv sâmbătă și duminică”, anunță reprezentanții primăriei Alba Iulia, într-o postare pe Facebook.

În Alba Iulia, mai funcționează un punct fix de recenzare în sediul primăriei din municipiu.

Colectarea datelor pentru recensământul populaţiei se prelungește până pe 24 iulie, deşi ar fi trebuit să se încheie pe 17 iulie.

În județul Alba, s-a ajuns la totalul de 86% (271.941) populație recenzată.

Persoanele care nu s-au recenzat se pot prezenta la punctele fixe apropiate domiciliului sau pot chema acasă recenzorul.

Cei care refuză să participe, vor fi amendați, deoarece participarea la recensământ este obligatorie.

Sancțiunile în acest caz ajung și la 3.000 de lei, conform legii.

Potrivit Ordonanţei de Urgenţă nr. 19/2020 privind organizarea şi desfăşurarea Recensământului Populaţiei şi Locuinţelor din România în anul 2021, cu modificările și completările ulterioare, participarea la recensământ și furnizarea de informaţii corecte și complete sunt obligatorii.

De asemenea, potrivit aceluiași act normativ, refuzul de a furniza informaţiile solicitate sau de a primi vizita recenzorului, precum și furnizarea de informaţii incorecte constituie contravenţii și se sancţionează cu amenzi cuprinse 1.000-5.000 lei.

sursa, sursa foto: Facebook Primăria Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    luni, 18.07.2022 at 15:59

    ” Sanctiuni de pana la 3.000 lei ” Sa-i DATI Presedintelui INS, CARE O ” Organizat ” Acest recensat Aiurea, Panand Carul ( Autororenzarea ) inainte Boilor = NEPREGATIND, Din VREME, NU la ” Spartul Targului” recenzorii NECESARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax