Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Recepția la anveloparea unor blocuri din Alba Iulia, respinsă. Primarul Gabriel Pleșa declară război lucrărilor de mântuială

Publicat

Primarul municipiului Alba Iulia declară război firmelor care fac lucrări de mântuială pe bani publici. Gabriel Pleșa a anunțat că primăria nu va mai semna recepțiile finale pentru lucrările care sunt neconforme.

Primarul a dat exemplul unor lucrări de reabilitare termică de la câteva blocuri de locuințe de pe străzile Livezii și Șincai unde locatarii s-au plâns de calitatea slabă a acestora.

Pleșa a postat și un set de imagini de la o astfel de lucrare pentru care Primăria a refuzat să își dea avizul pentru recepționare.

”NU voi accepta lucrări neconforme pe banii albaiulienilor sau pe bani europeni! NU voi semna recepția finală acolo unde lucrările nu sunt conforme!

S-a început recepția finală la mai multe lucrări în această perioadă. Este și cazul lucrărilor de reabilitare termică a clădirilor de locuințe colective de pe strada Livezii la Bl8, pe strada Orizontului la D3 și D4 și pe Șincai la D2 si D3.

Colegii din cadrul Primăriei Alba Iulia au discutat cu toți proprietarii pentru a afla nemulțumirile și concluzia a fost că unele lucrări au fost făcute mântuială. La aceste blocuri de mai sus lucrările nu au fost recepționate fiindcă există neconformități.

Am atras atenția public încă de mai bine de 2 luni asupra faptului că nu voi accepta lucrări prost făcute în cadrul proiectelor de anvelopare a clădirilor rezidențiale din Alba Iulia.

Vreau să fiu foarte clar, fără să mi-o ia nimeni în nume de rău: NU VOI ACCEPTA LUCRĂRI NECONFORME!

Este inadmisibil să fie probleme cu infiltrațiile sau soluții tehnice prost alese care nu respectă proiectul!

Țin să trag un ultim semnal de alarmă, pentru că așa vom acționa peste tot.

Interesul cetățeanului primează și nu este vorba de rea credință față de nicio firmă, dar avem pretenția ca toate societățile comerciale să își respecte la virgulă angajamentele luate prin semnarea contractelor de execuție.

Și, dacă prin alte părți se mai practică sau se închid ochii, la Alba Iulia, cât voi fi eu primar, așa ceva nu se va întâmpla.

Știu că multe proiecte au fost începute înainte de venirea mea la Primăria Alba Iulia, dar nu voi accepta această scuză.

Nu știu dacă alții obișnuiau să închidă ochii sau nu, dar formația mea profesională impune alte rigori. Iar când proprietarii nu sunt mulțumiți de calitatea lucrărilor, iar deficiențele se văd pe teren, pentru mine lucrurile sunt clare.

Nu cer decât corectitudine. Fiecare să își facă treaba pentru care este plătit! Firmele care, astăzi, lucrează în Alba Iulia nu o fac gratis!” a declarat Gabriel Pleșa

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Pamfil

    joi, 22.07.2021 at 08:38

    inspectoratul de stat in constructii alba ce face? pe saitu lor inca se numesc „organ tehnic specializat care exercită controlul de stat în domeniul construcţiilor” – cred ca acum sunt **** ** *******. Privatii livreaza „la cheie” apartamente „receptionate” inainte sa se fi uscat zugraveala… Ma mir ca te-ai trezit dom’ Primare… de fapt, te-au trezit cetatenii, vezi sa nu adormi la loc

  2. Pamfil

    joi, 22.07.2021 at 09:23

    nu stiu de ce-ati cenzurat o.r.g.a.n de l.u.a.t. *****

    • moderatorul de serviciu

      joi, 22.07.2021 at 09:55

      pentru ca trebuie sa prezinti dovezi.

  3. Gelu Stoian

    vineri, 23.07.2021 at 11:04

    @ PAMFIL : ” … Ma mir ca te-ai trezit, dom’Primare, de fap, te-au trezit cetatenii, vezi sa nu adormi la loc. ” > Asta-i parerea TA, de PSD-ist INRAIT !!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax