Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Recepţia lucrărilor de reabilitare a drumului judeţean Aiud – Buru. Investiţia a fost de peste 20 de milioane lei

Publicat

Lucrările de reabilitare a drumului județean Aiud – Buru s-au finalizat, recepția lucrărilor fiind realizată joi. Proiectul depus de către Consiliul Județean prevedea ”Valorificarea potențialului turistic și economic a Văii Aiudului, prin reabilitarea infrastructurii de transport pe DJ 107 M” și a fost finanțat prin Programul Operațional Regional.
Reabilitarea şi modernizarea sectorului de drum pe o distanţă de aproximativ 25 de kilometri din judeţul Alba a durat doi ani, timp în care s-a realizat consolidarea și asfaltarea acestuia și repararea a 6 poduri și 82 de podețe. Valoarea totală a proiectului s-a ridicat la peste 20 de milioane de lei, din fonduri structurale. Prin acest proiect, în satele din zonă a fost introdusă şi apa și canalizarea.
Drumul judeţean Aiud – Buru era cunoscut pentru starea de degradare în care se afla, prezentând adevărate ”cratere” în carosabil şi fiind ocolit de majoritatea şoferilor. Investiția se justifică mai ales prin faptul că oferă acces într-o zonă turistică şi oferă o variantă pe ruta Alba Iulia – Cluj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax